Την Aλεξάνδρα Κατσαϊτη μπορεί φέτος να μην την απολαμβάνουμε ως κριτική επιτροπή στο “Μy style rocks”, ωστόσο, όσοι ενδιαφέρονται να μάθυουν τα πάντα για τη μόδα μπορούν να παρακολουθήσουν τα σεμινάρια μόδας που παραδίδε στο ατελιέ της.
αλεξάνδρα κατσαϊτη
Η Image Μaker – Fashion & Celebrity Stylist, συνεχίζει την επιτυχημένη σειρά των STYLING SEMINARS στο STYLISHIOUS SHOWROOM στο Κολωνάκι!
Κορίτσια και αγόρια που αγαπούν τη μόδα και το στυλ, ερασιτέχνες ή αυριανοί επαγγελματίες και όλοι όσοι αντιλαμβάνονται τη δύναμη της εικόνας και θέλουν να την έχουν με  το μέρος τους στην επαγγελματική ή την προσωπική τους ζωή, είναι τα μέλη στο νέο STYLING ΤΕΑΜ! Όσοι ψάχνουν πάντα κάτι στην ντουλάπα τους και δεν το βρίσκουν ποτέ, όσοι θέλουν το τέλειο ρούχο, την ιδανική εφαρμογή στο δικό τους σωματότυπο και δεν το καταφέρνουν, όσοι δεν τολμούν την αλλαγή που πάντα ονειρεύονται ή θέλουν μια ανανέωση και δεν ξέρουν πώς, είναι όλοι συμμαθητές στην τάξη του Styling με καθηγήτρια  την Αλεξάνδρα Κατσαίτη!
Ραντεβού τη Δευτέρα 29.10 και για πέντε Δευτέρες In “the CLASSROOM!” με την γνωστή & καταξιωμένη στο χώρο της μόδας & του styling Αλεξάνδρα Κατσαϊτη.