Το Ναυάγιο – Όλες οι δραματικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια

team
team

“Το Ναυάγιο” συνεχίζει να μας συναρπάζει με τις συγκλονιστικές του εξελίξεις που έρχονται στα νέα του επεισόδια από την Κυριακή 29 Οκτωβρίου έως και την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου στις 22:50 στο MEGA.

Στο επεισόδιο της Κυριακής, ο Θόδωρος αρνείται πεισματικά να αναγνωρίσει τον Πέτρο ως γιο του, φέρνοντάς τον σε δύσκολη θέση μπροστά στις νοσοκόμες.

Ο Άγγελος επισκέπτεται τον Ιπποκράτη στο γραφείο του και του ζητά βοήθεια για να μετατεθεί στο λιμενικό.

Ο Διονύσης καλεί έναν δημοσιογράφο στο στούντιο για να αποσπάσει δηλώσεις από τη Στέλλα, κάνοντάς την να ξεσπάσει για τον χαμό του Κυριάκου. Οι δύο αρχαιοκάπηλοι ψάχνουν μανιωδώς τον Πέτρο για να του πάρουν τη βυζαντινή εικόνα.

- Advertisement -

Ο Τρύφωνας αποφασίζει να αναχωρήσει για τα Κύθηρα, διότι τον χρειάζονται οι ασθενείς του, αφήνοντας πίσω μόνη την Ειρήνη με τον Ιπποκράτη.

Ο Παντελίδης αναλαμβάνει να καλύψει το πρόβλημα του Βασιλείου με τη ληγμένη άδεια του πλοίου. Καλεί  τον Μιχάλη στο γραφείο του και του κάνει μια δελεαστική προσφορά για να τον κρατήσει στην εταιρεία.

Στο 15ο επεισόδιο της σειράς, τη Δευτέρα θα δείτε:  Ο Πέτρος το σκάει από τους αρχαιοκάπηλους παίρνοντας μαζί του το όπλο του Αντώνη.

Ο Δημήτρης επιμένει να γυρίσουν οικογενειακώς στην Κρήτη, αλλά η Λίνα τον πείθει να την αφήσει να μείνει στην Αθήνα μαζί με τη Βάσω.

Μετά την επίσκεψη της Ευγενίας, η Ειρήνη σκέφτεται να φύγει από το σπίτι του Ιπποκράτη. Εκείνος, όμως, την κρατάει κοντά του και την κάνει με τον τρόπο του να του ανοιχτεί και να του μιλήσει για τον Απόστολο αλλά και τα όνειρά της.

Η αποθήκη της Μαρίας και του Βλάσση πιάνει φωτιά και νομίζουν ότι το έχει κάνει ο Δημήτρης.

Ο Γιώργης μαθαίνει από τον Άγγελο πού είναι θαμμένη η Ασημίνα και της πηγαίνει μερικά λουλούδια, αλλά εκεί θα βρεθεί και ο Βασίλης.

Ο Μάκης βλέπει ένα πολύ ενδιαφέρον δημοσίευμα στην εφημερίδα. Ένα τηλεφώνημα αναστατώνει την Ειρήνη και ο μικρός Ορφέας τη βρίσκει λιπόθυμη στο πάτωμα.

Την Τρίτη,  31 Οκτωβρίου θα δείτε:

Ο καπετάν-Αντρέας επισκέπτεται τον Στελή για να του συμπαρασταθεί και να τον πείσει να μην το βάλει κάτω.

Ο αστυνόμος, που ερευνά την εξαφάνιση της Κλαίρης, είναι αποφασισμένος να βρει τα ίχνη της και ανακρίνει τη Δήμητρα.

Ο Μάκης και η Λίνα αναζητούν ο ένας τον άλλον στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύθηκαν.

Ο Ιπποκράτης ξεναγεί την Ειρήνη στον κήπο του και της ανοίγεται για τη ζωή του.

Η Ειρήνη δέχεται ένα τηλεφώνημα που την αναγκάζει να αντιμετωπίσει τους χειρότερους φόβους της.

Κι ενώ ο Πέτρος νομίζει ότι με τη νέα του ταυτότητα ως Αντώνης έχει γλιτώσει τα χειρότερα, έρχεται αντιμέτωπος με την αστυνομία που φτάνει στην αυλή του, ψάχνοντας για τον εγκληματία που κρύβεται εκεί.

Στο τελευταίο επεισόδιο της εβδομάδας, την Τετάρτη, ο Παντελίδης προσπαθεί να δωροδοκήσει τον Μιχάλη.

Η Ειρήνη βρίσκεται σε άθλια κατάσταση και περιμένει να μάθει αν το πτώμα που βρέθηκε στη θάλασσα, στην Κρήτη, είναι του Απόστολου.

Ο Διονύσης επισκέπτεται τη Λίνα και έχει μεγάλα σχέδια γι’ αυτήν, αλλά κάποιος του τα χαλάει.

Ο Ιπποκράτης φροντίζει να μην τον ξαναενοχλήσει η αστυνομία, όμως ο αστυνόμος Λουδαρής δίνει μια τελευταία πληροφορία στην Ευγενία για την αδελφή της.

Ο Μάκης πηγαίνει στον Γιώργη για να του βρει τη διεύθυνση της Λίνας και πετυχαίνει εκεί τον Άγγελο. Η τύχη τους φέρνει κοντά και η παρέα της αυλής αποκτά νέο μέλος.

Ο παπάς κάνει τρισάγιο για τον Πέτρο. Η Λαμπρινή αρνείται να δεχτεί ότι έχει πεθάνει ο γιος της, ενώ ο παπάς πρέπει να πάρει αποφάσεις.

Ο Βασίλης ρωτάει τον Γιώργη για τον εραστή της Ασημίνας και εκείνος έρχεται σε δύσκολη θέση.

Ο Μάκης πηγαίνει στο σπίτι της Λίνας για να της παραδώσει τον σκύλο της. Θα βρεθούν επιτέλους;

Ο Πέτρος φτάνει στο σπίτι του Αντώνη και ανακαλύπτει κάτι που τον ταράζει.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *