Το μυστικό ραντεβού της Μπακοδήμου με στέλεχος του STAR

team
team
μπακοδημου

Η ανεπίσημη έναρξη της μεταγραφικής περιόδου στη μικρή οθόνη μόλις ξεκίνησε. Συζητήσεις, ραντεβού, δηλώσεις με υπαινιγμούς αλλά και οι πρώτες αποφάσεις που πάρθηκαν αλλά φυσικά για ευνόητους λόγους δεν θα ανακοινωθούν πριν τα μέσα Ιουλίου.

Αυτή είναι επιγραμματικά η κατάσταση of camera του εγχώριου τηλεοπτικού γίγνεσθαι.

Η Μαρία Μπακοδήμου είναι πρόσωπο που συζητείται έντονα όσον αφορά στο τηλεοπτικό της μέλλον. Μέχρι και πριν μερικές εβδομάδες το τηλεοπτικό της διαζύγιο με τον ΣΚΑΪ θεωρείτο από έμπειρους γνώστες των τηλεοπτικών παρασκηνίων δρομολογημένο.

Φαίνεται τώρα όμως πως τα δεδομένα έχουν μεταβληθεί: Ο ΣΚΑΪ ενδεχομένως να προχωρήσει σε πρόταση παραμονής της παρουσιάστριας στο Φάληρο όχι όμως με τις τωρινές συνθήκες σε όλα τα επίπεδα.

- Advertisement -

Την ίδια στιγμή σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Reader η Μαρία Μπακοδήμου έκανε το πρώτο ραντεβού με στέλεχος του STAR.

H συνάντηση προκειμένου να μην δημοσιοποιηθεί δεν έλαβε χώρα ούτε στη Βιλτανιώτη έδρα των σταθμών STAR και ALPHA ούτε φυσικά στην Παλλήνη όπου στεγάζεται μέρος των εγκαταστάσεων της Green Pixel αλλά σε ουδέτερο χώρο μακριά από αδιάκριτα βλέμματα.

Η συζήτηση μεταξύ των δύο πλευρών περιελάμβανε διάφορα concepts όχι μόνο format και μαγνητοσκοπημένα προγράμματα αλλά και ζωντανά. Συμφωνία δεν υπήρξε το κλίμα όμως ήταν καλό. Προφανώς, θα υπάρξουν και νέες επικοινωνίες στην πορεία.

Σε κάθε περίπτωση προσόν της παρουσιάστριας θεωρείται η ευελιξία που διαθέτει καθώς έχοντας υπηρετήσει στο παρελθόν πλήθος ψυχαγωγικών προγραμμάτων τόσο ζωντανών όσο και μαγνητοσκοπημένων μπορεί να «κουμπώσει» στα περισσότερα πρότζεκτς που της έχουν ήδη προταθεί.

Πηγή: reader.gr

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *