Δέκα χρόνια κλείνει απόψε ο Αντώνης Σρόιτερ στο δελτίο του ALPHA και ο άνκορμαν το γιόρτασε με μια τούρτα που του έφεραν οι συνεργάτες του έχοντας πάνω τη φωτογραφία του.

O ίδιος μάλιστα έγραψε στα social media κάνοντας έναν μικρό απολογισμό της μέχρι τώρα πορείας του: “Πέρασαν λοιπόν 10 ολόκληρα χρόνια. Δέκα χρόνια στο δελτίο, στα μισά πρώψτοι σε τηλεθέαση, χάρη στην καλύτερη ομάδα των ειδήσεων στη χώρα. Περνάει γρήγορα ο χρόνος… Ps: περίεργο να είναι η μούρη σου σε τούρτα και να σε τρώνε με κουτάλι. .

Ηταν 30 Μαρτίου του 2009, όταν ο Alpha αιφνιδίασε την τηλεοπτική αγορά μεταφέροντας το κεντρικό του δελτίο ειδήσεων στη ζώνη των 19:00, ανανεώνοντας ταυτόχρονα τη δομή και τη θεματολογία του. Από πολλούς η κίνηση χαρακτηρίστηκε ριψοκίνδυνη, καθώς τη συγκεκριμένη ζώνη την μονοπωλούσαν οι δραματικές σειρές. Αποδείχθηκε, όμως τελικά, ότι ήταν μια κίνηση ματ καθώς σε μια δύσκολη ζώνη ανταγωνισμού έγινε ένας ισχυρός αντίπαλος.

Μαζί με το δελτίο κλείνει και ο Αντώνης Σρόιτερ δέκα χρόνια στην παρουσίασή του, και μαζί με τον Νίκο Μάνεση που τρέχει το δελτίο τα Σαββατοκύριακα έχουν πετύχει να φτάσουν πολύ ψηλά την ενημέρωση στο κανάλι χτυπώντας πρωτιές.