Το MEGA δίνει το “παρών” στις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης

team
team

Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου το κανάλι με το ισχυρό αποτύπωμα στην κάλυψη σημαντικών πολιτικών γεγονότων, δίνει το «παρών» στην εκλογική μάχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Στις 18:00, η Ράνια Τζίμα, ο Γιάννης Πρετεντέρης, ο Νίκος Ευαγγελάτος ξεκινούν τον εκλογικό μαραθώνιο, μαζί με την έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα και το τεχνικό επιτελείο του σταθμού.

Με τον Γενικό Διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης MEGA, Σταμάτη Μαλέλη, στον συντονισμό, παρακολουθούν την εκλογική διαδικασία λίγο πριν κλείσουν οι κάλπες.

Μετά τις 19:00, παρουσιάζουν τα αποτελέσματα με τη χρήση των πρωτοποριακών γραφικών και τις τρισδιάστατες αναλύσεις του MEGA.

- Advertisement -

Μέσα από συνδέσεις με τους Δήμους και τις Περιφέρειες όλης της χώρας, οι δημοσιογράφοι του σταθμού καταγράφουν τον παλμό της ημέρας και σκιαγραφούν την εικόνα της εκλογικής διαδικασίας.

Μέχρι αργά το βράδυ, το δημοσιογραφικό επιτελείο του MEGA, από κοινού με κορυφαία πρόσωπα της πολιτικής σκηνής και έγκριτους καλεσμένους στο στούντιο, κάνουν την πρώτη αποτίμηση του μηνύματος της κάλπης, εξετάζουν τα σενάρια της επόμενης ημέρας και προσδιορίζουν το πολιτικό αποτύπωμα των αποτελεσμάτων σε κομβικές Περιφέρειες και Δήμους.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *