Η Ιλένια Ουίλιμας ετοιμάζεται να κάνει το επόμενο επαγγελματικό της βήμα. Μπορεί να την γνωρίζουμε ως δημοσιογράφο αλλά αυτό που δεν ξέραμε μέχρι τώρα είναι το μουσικό της ταλέντο. Η όμορφη δημοσιογράφος γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε επικοινωνία, δημοσιογραφία και δημόσιες σχέσεις στο Λονδίνο. Την γνωρίσαμε μέσα από το MAD TV και MAD Radio 106,2, ενώ στο βιογραφικό της συμπεριλαμβάνονται κι άλλοι τηλεοπτικοί σταθμοί όπως ο ΑΝΤ1, ο ΣΚΑΙ και το Star.

Ξεχωρίζει για την ικανότητά της να δίνει το προσωπικό της στίγμα σε ότι κι αν κάνει, το οποίο χαρακτηρίζεται από ευαισθησία και ρομαντισμό, καθώς και για την αμεσότητα που έχει με το κοινό της, διατηρώντας παράλληλα και ισορροπημένα το elegant ύφος που αποπνέει. Προέρχεται από μουσική οικογένεια, γεγονός που καθιστά το ταλέντο της στο τραγούδι πηγαίο. Να υπενθυμίσουμε ότι ο πατέρας της είναι ο τραγουδιστής Ρόμπερτ Ουίλιαμς ενώ και τα δύο της αδέλφια τραγουδούν επίσης.

Και για να γίνω πιο συγκεκριμένη, την Παρασκευή 7 Ιουνίου θα κυκλοφορήσει το πρώτο της single με τίτλο “Πιάσε Με” σε μουσική και στίχους των Δημήτρη Κοντόπουλου, Βίκυς Γεροθόδωρου και Μιχάλη Παπαθανασίου από την Minow EMI Universal.