Πρεμιέρα έκανε το Open TV απόψε λίγο μετά τις 18.30 το απόγευμα με την Ελλη Στάη να κόβει την κορδέλα των εγκαινίων πρώτη με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.
Ωστόσο, την παράσταση έκλεψε ένα σχόλιο του πρώην κραταιού άντρα του MEGA, Πέτρου Μπούτου, ο οποίος μάλιστα, δεν συνηθίζει να εκφράζει μέσα από τα social media την άποψή του και δη ένα τόσο αιχμηρό σχόλιο αναφορικά με την εμφάνιση της Ελλης Στάη.
Ο Πέτρους Μπούτος, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργήσει τη δική του εταιρεία παραγωγής και συνεργάζεται με όλα σχεδόν τα κανάλια, έφραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, το παρακάτω σχόλιο.
- Advertisement -
Tώρα για το αν έχει δίκιο ή άδικο τα συμπεράσματα δικά σας. Εμείς πάντως σας παραθέτουμε και μια φωτογραφία της βασίλισσας της ποπ έτσι για να την έχετε εύκαιρη για τυχόν συγκρίσεις.