Το “Criminal Minds: Beyond Borders” σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση στο OPEN

Ευάννα Ζουμπούρογλου
Ευάννα Ζουμπούρογλου

Η αστυνομική σειρά Criminal Minds: Beyond Borders, θα προβληθεί σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση από την συχνότητα του OPEN.

To Criminal Minds: Beyond Borders ακολουθεί μια ελίτ ομάδα πρακτόρων του FBI η οποία έχει επιφορτιστεί με την επίλυση υποθέσεων που αφορούν Αμερικάνους πολίτες στο εξωτερικό, οι οποίοι βρίσκονται σε κίνδυνο.

(Left-right) Clara Seger (Alana De La Garza), Unit Chief Jack Garrett (Gary Sinise), Russ “Monty” Montgomery (Tyler James Williams), Mae Jarvis (Annie Funke) and Matt Simmons (Daniel Henney) comprise the International Repsonse Unit, the FBI division at the heart of the upcoming drama series, CRIMINAL MINDS: BEYOND BORDERS, which premieres Wednesday, March 2 (10:00-11:00 PM, ET/PT) on the CBS Television Network. The IRT is tasked with solving crimes and coming to the rescue of Americans who find themselves in danger while abroad. Photo: Richard Cartwright/CBS ©2015 CBS Broadcasting, Inc. All Rights Reserved

Μία ομάδα με τους πιο ικανούς πράκτορες που είναι αποφασισμένοι να βοηθήσουν τους συμπατριώτες τους που βρίσκονται εκτός συνόρων σε κίνδυνο. Το πάθος, οι ικανότητές τους αλλά και η πίστη στην ομάδα είναι αυτά που τους ξεχωρίζουν και τους βοηθούν να φέρουν εις πέρας τις αποστολές τους.

- Advertisement -

Αναλυτικά οι χαρακτήρες της ομάδας:

Τζακ Γκάρετ (Γκάρι Σίνις)

Ο Γκάρετ είναι ο αρχηγός της ομάδας  και είναι βετεράνος πράκτορας του FBI έχοντας αναλάβει πολλές αποστολές όλα αυτά τα χρόνια. Στην προσωπική του ζωή, ο Γκάρετ είναι παντρεμένος με την Κάρεν (Σέρι Στρινγκφιλντ) και μαζί έχουν 6 παιδιά.

Κλάρα Σίγκερ (Αλάνα Ντε Λα Γκάρζα)

Η Σίγκερ είναι μία πανέξυπνη γυναίκα, που έχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο, γνωρίζει πολλές γλώσσες και είναι ανθρωπολόγος. Πριν μπει στην ομάδα η Σίγκερ ήταν παντρεμένη με τον Μπραντ επίσης πράκτορα του FBI . Μετά το θάνατο του Μπράντ η Σίγκερ πήρε άδεια από την υπηρεσία και ταξίδεψε σε χώρες σε όλο τον κόσμο.

“Iqiniso” — When an American college student working in Johannesburg is killed and his brother goes missing, the International Response Team suspects a gang could be behind both. Jack works the case with Lieutenant Ananda Doshi (Bahni Tupin), a profiler he’s worked with before who has an unorthodox style of investigation, on CRIMINAL MINDS: BEYOND BORDERS, Wednesday, May 11 (9:00-10:00 PM, ET/PT) on the CBS Television Network. Mykelti Williamson guest stars as Brigadier General Yazeen Zwane, who assists the International Response Team with the case. (Left-right) Clara Seger (Alana De La Garza), Unit Chief Jack Garrett (Gary Sinise). Photo: Richard Cartwright/CBS ©2015 CBS Broadcasting, Inc. All Rights Reserved

Μάθιου Σίμμονς ( Ντάνιελ Χένεϊ)

Ο Σίμονς είναι ειδικός επιχειρησιακός πράκτορας και πολύ σημαντικός για την ομάδα. Είναι παντρεμένος με την Κρίστυ(Κέλλυ Φράι) και έχουν 4 μικρά παιδιά, όλα κάτω των 3 ετών. Ο Σίμονς εκτός από πολύ καλός στο επιχειρησιακό κομμάτι,  είναι πολύ καλός στο να σκιαγραφεί τα προφίλ των κακοποιών.

Ρας Μοτγκόμερι (Τάιλερ Τζέιμς Ουίλιαμς)

Ο Μοντγκόμερι είναι ο ειδικός τεχνικός αναλυτής της ομάδας. Πάντα έχει θετική διάθεση, την οποία τη δείχνει με τον δικό του τρόπο. Είναι πάντα δίπλα στις οικογένειες των θυμάτων και τους συμπαραστέκεται καθόλη τη διάρκεια της επιχείρησης.

Μέι Τζάρβις (Άνι Φούνκε)

Η Τζάρβις είναι ειδική πράκτορας στην ομάδα και ο τομέας της είναι η ιατρική. Νέα και ενθουσιώδης η Τζάρβις έχει αναπτύξει μια πολύ φιλική σχέση με τον Σίμμονς ο οποίος τη  βοηθάει σε κάθε βήμα.

Το Criminal Minds: Beyond Borders έρχεται για να καθηλώσει. Κάθε μέρα νέες περιπέτειες και νέες προκλήσεις για την ομάδα των ειδικών ερευνητών.

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *