Τίνα Μεσσαροπούλου – «Μπορεί να έδωσε ραντεβού με τους τηλεθεατές αλλά, όχι στην τηλεόραση»

team
team

Η κάμερα του “Ποιος είναι πρωινιάτικα” συνάντησε την Τίνα Μεσσαροπούλου, με την γνωστή τηλεκριτικό να καλείται να σχολιάσει αρκετά τηλεοπτικά προγράμματα, αλλά να αναφέρεται και για το “Happy Day”.

“Δεν με αγχώνει καθόλου η τηλεθέαση. Δεν με άγχωνε ούτε καν πέρυσι που βρέθηκε απέναντι μας μια εκπομπή με ακριβώς την ίδια θεματολογία. Ούτε και η Σταματίνα αγχώνεται” ενώ μιλώντας για το “Mega Καλημέρα” είπε: “Έχει τον αντί Βερύκιο, την χριστίνα Κοραή και βγαίνει ακριβώς το ίδιο τέταρτο. Έγινε τεχνηέντως όχι κατά τύχη”.

Για την Ιωάννα Μαλέσκου τόνισε ότι: “Μπορεί να έδωσε ραντεβού με τους τηλεθεατές αλλά μάλλον σε κάποιο σινεμά, όχι στην τηλεόραση. Μέχρι τώρα δεν νομίζω να έχει κλείσει κάτι. Έχουμε δει και χειρότερες παρουσιάστριες και την επόμενη σεζόν είχαν δουλειά. Όλες αυτές οι φήμες που την έφερναν σε τόσα κανάλια, κακό της έκαναν. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην Ελίνα Παπίλα και τον Γιώργο Καρτελιά, αλλά και για την Κατερίνα Καραβάτου που θα βρίσκονται εκτός τηλεόρασης.

Αναφερόμενη στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου, είπε: “Το παιχνίδι που θα παρουσιάσει η Ηλιάνα δεν είναι του γούστου μου. Ακούμε πως έχει να δώσει πολλά, αλλά ακόμα δεν το έχουμε δει”.

- Advertisement -

“Το GNTM ελπίζω να μην έχει την κατάληξη του MasterChef” είπε στην συνέχεια.

“Πολλές φορές μου προκαλούν αναγούλα αρκετά τηλεοπτικά προγράμματα. Έχω αδικήσει ανθρώπους και εκπομπές, αλλά έχω ευεργετήσει επίσης” είπε κλείνοντας.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *