Τίνα Μεσσαροπούλου: «Η αποχώρηση από τον Αντ1 ήταν μονόδρομος για την Φαίη Σκορδά»

team
team

Η Τίνα Μεσσαροπούλου μίλησε στην κάμερα του OPEN Weekend για τους τηλεαστέρες, για τα νούμερα τηλεθέασης, αλλά και για τις τηλεοπτικές εξελίξεις που έχουν απασχολήσει κανάλια και παρουσιαστές.

Η ίδια ξεκαθάρισε πως είναι μία πάρα πολύ δύσκολη χρονιά, καθώς τα τηλεοπτικά προγράμματα είναι πολλά. Όπως είπε χαρακτηριστικά:

«Είναι μια πάρα πολύ δύσκολη χρονιά, με πάρα πολλά κανάλια, πρόσωπα και προγράμματα. Εκεί που θεωρούσαμε επιτυχία το 40%, τώρα πανηγυρίζουν κάποιοι με Δελτία Τύπου για το 12, το 10…».

Η πρωινή ζώνη

- Advertisement -

Η Τίνα Μεσσαροπούλου ξεκαθάρισε πως ήταν μονόδρομος για την Φαίη Σκορδά η αλλαγή τηλεοπτικής στέγης. Βέβαια, ο ΣΚΑΙ δε τη βοήθησε, γιατί η τηλεθέαση δε δικαιώνει το κανάλι.

«Η Φαίη Σκορδά παλιά έκανε συνεντεύξεις, έκανε πολλά πράγματα, τώρα έχει λίγο επαναπαυτεί», επισήμανε η Τίνα Μεσσαροπούλου. Μένοντας στον ΣΚΑΙ, τόνισε πως τα νούμερα τηλεθέασης έχουν βελτιωθεί λόγω Survivor, αλλά δυστυχώς μόνο στην Prime Time ζώνη.

Για την Ελεονώρα Μελέτη και τη Δανάη Μπάρκα, η δημοσιογράφος τόνισε πως όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά. Το γεγονός ότι λήγουν τα συμβόλαιά τους δε σημαίνει τίποτα, γιατί όλοι περίμεναν πως η Μπάρκα δε θα συνεχίσει, αλλά έκανε την ανατροπή φέτος.

«Πρέπει να παρθούν κάποιες αποφάσεις, να αλλάξουν κάποια πράγματα, να γίνει κάτι άλλο στο MEGA», πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *