Τίνα Μεσσαροπούλου: «Ένα αποκλειστικό λιγότερο δεν θα έρθει να αποδείξει κάτι για τη δική μου αξία»

team2
team2

Στην παρέα του «Χαμογέλα και Πάλι!» βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής η Τίνα Μεσσαροπούλου.

«Έχω βρεθεί πολλές φορές στη δύσκολη θέση να…»

Η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε για το τηλεοπτικό σκηνικό, τις εκπομπές, τα συμβόλαια των παρουσιαστών που λήγουν φέτος αλλά και την κριτική που ασκεί σε τηλεοπτικά πρόσωπα.

«Έχουμε φτάσει στο σημείο ακόμα και εμείς μεταξύ μας, πολλές φορές, να μπαίνουμε στη διαδικασία να επιβεβαιώνουμε, να διαψεύδουμε, να κουνάμε δάχτυλο. Συζητάμε και ξανασυζητάμε για πράγματα που είναι δεδομένα με τα χρόνια. Το να σε πάρει κάποιος τηλέφωνο το βρίσκω και υγιές. Το να μη σε πάρει και να δεις κάτι να λέγεται ή να γράφεται πίσω από κλειστές πόρτες, αυτό εμένα με προβληματίζει. Όταν σε πάρει ο άλλος τηλέφωνο έχεις τη δυνατότητα να το λύσεις, να ζητήσεις συγγνώμη, να πεις την άποψή σου, να έρθεις σε αντιπαράθεση αλλά το λύνεις με τον άλλον. Μ’ αρέσουν οι ξεκάθαρες σχέσεις, το προτιμώ να σε πάρει και να σε βρίσει ο άλλος και να έχεις τη δυνατότητα να απαντήσεις. Όταν δεν έχεις τη δυνατότητα να απαντήσεις είναι το πρόβλημα».

- Advertisement -

Όπως λέει η ίδια:

«Εγώ δεν παίρνω κανένα τηλέφωνο. Σε αυτήν τη δουλειά χρειάζεται να έχεις υπομονή και επιμονή, η αλήθεια πάντα λάμπει αν έχει βάσεις. Αργά ή γρήγορα θα φανεί. Γιατί να μπω εγώ σε κόντρα; Έχω βρεθεί πάρα πολλές φορές στη δύσκολη θέση να πάρω κάποιον, ακόμα και αν είμαι 100% σίγουρη για ένα ρεπορτάζ, και να μου πει ‘ναι, ισχύει’ αλλά δε θέλω να το βγάλεις. Δεν υπάρχει περίπτωση, το αποκλειστικό να είναι, δε θα το βγάλω ποτέ, θα είμαι η τελευταία και θα δώσω τον λόγο μου».

«Επειδή μπορεί να την πάθεις στο δευτερόλεπτο και επειδή μιλάμε για ανθρώπινες σχέσεις και για πράγματα που είναι πιο ευαίσθητα, ρωτάμε, στέλνουμε μήνυμα και δεν είναι… δεν υπάρχει πρόβλημα, ας βγάλει και κάποιος άλλος κανένα αποκλειστικό», συμπληρώνει. πειδή ως χαρακτήρας δεν μου αρέσει να στρογγυλεύω, με τα χρόνια πιάνω τον εαυτό μου να μη θέλω εντάσεις και αντιπαραθέσεις. Στο τηλεοπτικό τα έχω ζήσει σχεδόν όλα. Ένα αποκλειστικό λιγότερο δεν θα έρθει να αποδείξει κάτι για τη δική μου αξία, δεν θα μου προσφέρει κάτι. Υπάρχει για όλους χώρους.

«Υπάρχει μια σύμπνοια, είμαστε στο ίδιο μήκος κύματος (σ.σ. με την ομάδα της εκπομπής). Τα παιδιά είναι μια ‘κόκκινη γραμμή’ και εγώ προσπαθώ με τα χρόνια, επειδή ως χαρακτήρας δε μου αρέσει να στρογγυλεύω, πιάνω τον εαυτό μου να μη θέλω εντάσεις και αντιπαραθέσεις. Στο τηλεοπτικό λίγο πολύ τα έχω ζήσει όλα ,είμαι πάρα πολλά χρόνια σε αυτήν τη δουλειά, ένα αποκλειστικό λιγότερο δε θα έρθει να αποδείξει κάτι για τη δική μου αξία, δε θα μου προσφέρει τίποτα παραπάνω. Υπάρχει για όλους χώρος», λέει.
Για τους παρουσιαστές

«Φέτος λήγουν πάρα πολλά συμβόλαια οπότε είναι φυσιολογικό να υπάρχει ένα ενδιαφέρον. Μπορεί να μην αλλάξει τίποτα στο τέλος. Υπάρχουν κανάλια που έχουν αποφασίσει ήδη τι θα κάνουν», αναφέρει.

Η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε για Γιώργο Λιάγκα, Γρηγόρη Αρναούτογλου, Φαίη Σκορδά, Νίκο Μουτσινά, Βίκυ Καγιά αλλά και για το δικό της μέλλον.

«Το να μπορούσα να κάνω και κάτι άλλο παράλληλα ναι. Θα μπορούσα να κάνω κάτι με συνεντεύξεις, είναι ένα κομμάτι το οποίο με ενδιαφέρει».

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ:

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *