Ένα ιδιαίτερα φορτισμένο βράδυ γράφτηκε την Παρασκευή 8 Μαΐου για τον ΣΚΑΪ, καθώς η Σία Κοσιώνη παρουσίασε το τελευταίο της κεντρικό δελτίο ειδήσεων, ρίχνοντας τίτλους τέλους σε μια πορεία 20 ετών στον σταθμό.
Το τηλεοπτικό κοινό στάθηκε απέναντι σε αυτή τη στιγμή, με τα νούμερα τηλεθέασης να αποτυπώνουν το ενδιαφέρον για το «τελευταίο χειροκρότημα» της δημοσιογράφου. Σύμφωνα με τις μετρήσεις, το δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ κατέγραψε 13,2% στο δυναμικό κοινό, με την τηλεθέαση να αγγίζει υψηλότερα τέταρτα.
Στο γενικό σύνολο, το ποσοστό διαμορφώθηκε στο 14,2%, φτάνοντας έως και το 15,5% στα τελευταία λεπτά της εκπομπής, όταν η Σία Κοσιώνη απευθύνθηκε συγκινημένη στους τηλεθεατές.
Την ίδια ώρα, ο ανταγωνισμός κινήθηκε σε κοντινά επίπεδα, με το MEGA να σημειώνει 14,9% στο δυναμικό και 14,6% στο σύνολο, ενώ ο Alpha κατέγραψε 13,2% και 14,9% αντίστοιχα. Το Star ακολούθησε με 10,1% στο δυναμικό και 10,3% στο σύνολο.
- Advertisement -
Μετά το τέλος του δελτίου, η δημοσιογράφος μίλησε ανοιχτά για τα συναισθήματά της, δηλώνοντας: «Νιώθω σαν να μου ξεκολλάνε την καρδιά αυτή τη στιγμή. Είναι ένας ξεριζωμός για μένα. Είναι 20 χρόνια, είναι μια ζωή».
Συμπλήρωσε, μάλιστα: «Εμείς οι άνθρωποι της ενημέρωσης φοράμε πολύ συχνά μάσκες. Σήμερα ένιωσα την ανάγκη να τη βγάλω αυτή τη μάσκα, έτσι για λίγο, για ένα λεπτάκι στο τέλος. Δεν μπορώ να μην πω αυτά που νιώθω. Νιώθω ότι το οφείλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ».
Ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στην οικογένειά της: «Ευχαριστώ και τον άνδρα μου και όλη μου την οικογένεια. Η δουλειά μας είναι τρομερά στρεσογόνα, άγρια, άδικη πάρα πολλές φορές και όλα αυτά τα ζει μαζί μας και η οικογένειά μας».
Κλείνοντας, τόνισε: «Το μόνο που κρατάω είναι τα 20 χρόνια, αυτό που χτίσαμε, τους ανθρώπους μου και φεύγω τρομερά υπερήφανη».