Τηλεθέαση: Σαρωτικός ο Μάνεσης με 20άρια – Άφησε πίσω τον ανταγωνισμό

team2
team2

Με εμφατικό τρόπο κατέκτησε την κορυφή της τηλεθέασης την Κυριακή 10 Μαΐου ο Νίκος Μάνεσης, με το «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» να σημειώνει εντυπωσιακές επιδόσεις και να αφήνει σε μεγάλη απόσταση τον ανταγωνισμό.

Η εκπομπή του Alpha κατέγραψε 20,7% στο δυναμικό κοινό και 21,4% στο γενικό σύνολο, επιβεβαιώνοντας την απόλυτη κυριαρχία της στη ζώνη και διατηρώντας σταθερά υψηλή δυναμική.

Στη δεύτερη θέση βρέθηκε το «Χαμογέλα και Πάλι!» του MEGA, το οποίο σημείωσε 11,5% στο δυναμικό κοινό και 12,8% στο σύνολο, χωρίς ωστόσο να μπορέσει να απειλήσει την πρωτιά.

Ακολούθησαν οι «Δεκατιανοί» του ΣΚΑΪ με 6,7% στο δυναμικό και 10,1% στο σύνολο, ενώ το «Καλημέρα Είπαμε;» στην ΕΡΤ1 κινήθηκε στο 6,5% στο δυναμικό κοινό.

- Advertisement -

Πιο χαμηλά, το «Σαββατοκύριακο Παρέα» στον ΑΝΤ1 κατέγραψε 5,2% στο δυναμικό και 5,4% στο σύνολο, με τις υπόλοιπες εκπομπές να ακολουθούν σε μονοψήφια ποσοστά.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *