Τηλεθέαση: Σαρωτικό το EURO 2024, δεν αφήνει περιθώρια στον ανταγωνισμό!

team
team

Σαρωτικό είναι το EURO 2024 στην τηλεθέαση, από την προηγούμενη Παρασκευή, όπου και είχαμε το εναρκτήριο παιχνίδι της διοργάνωσης.

Κάθε μέρα, οι αγώνες του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος σημειώνουν τα υψηλότερα ποσοστά σε όλες τις ζώνες και παίρνουν τις πρωτιές, τη μία μετά την άλλη.

Το EURO 2024 είναι μια μεγάλη γιορτή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και άπαντες οι ποδοσφαιρόφιλοι ζουν και αναπνέουν για τους αγώνες της διοργάνωσης.

Χθες, Τρίτη 18 Ιουνίου, οι δύο αγώνες του EURO 2024 σάρωσαν σε νούμερα τηλεθέασης.

- Advertisement -

Το απογευματινό παιχνίδι, Τουρκία – Γεωργία, σημείωσε μέσο όρο 19,7% στο δυναμικό κοινό και 19,2% στο γενικό σύνολο.

Το βραδινό και σπουδαίο ματς, Πορτογαλία – Τσεχία, είχε μέσο όρο 30,9% στο δυναμικό, φτάνοντας μέχρι και το 35,2% στο τέταρτο (23:30 – 23:45). Όσον αφορά το γενικό σύνολο, εκεί είχε μέσο όρο 25,8%.

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

 

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.

 

πηγή: zappit.gr

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!