Τηλεθέαση: Ο Alpha κυριάρχησε στην prime time με «Μπαμπά σ’ αγαπώ» και «Το σόι σου»

team2
team2

Σε καθαρά «οικογενειακό» έδαφος κινήθηκε η prime time της Παρασκευής 27 Φεβρουαρίου, με τον Alpha να καταγράφει διπλή επιτυχία και να κυριαρχεί στο δυναμικό κοινό.

Το «Μπαμπά σ’ αγαπώ» σημείωσε 21,8% στο δυναμικό κοινό και 19,5% στο γενικό σύνολο, κατακτώντας την πρώτη θέση στη ζώνη υψηλής τηλεθέασης. Αμέσως μετά, «Το σόι σου» ακολούθησε με 21,0% στο δυναμικό και 19,6% στο σύνολο, επιβεβαιώνοντας τη σταθερή του απήχηση.

Στον ανταγωνισμό, ο «Εκατομμυριούχος» κινήθηκε στο 13,6% στο δυναμικό και 16,4% στο σύνολο, ενώ «Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι» κατέγραψε 12,6% και 12,6% αντίστοιχα. Η ελληνική ταινία «Η ωραία του κουρέα» σημείωσε 12,0% στο δυναμικό κοινό.

Στο Mega, ο «Άγιος Παΐσιος» βρέθηκε στο 11,7% στο δυναμικό και 12,9% στο σύνολο, ενώ «Οι Αθώοι» σημείωσαν 11,6% και 14,4% αντίστοιχα. Η ξένη ταινία «Transporter 2» στο Star κατέγραψε 10,0% στο δυναμικό κοινό.

Πιο χαμηλά κινήθηκαν το «The Floor» με 6,2% στο δυναμικό και οι υπόλοιπες επιλογές της ζώνης.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *