Τηλεθέαση: Καθαρή πρωτιά για τον Μάνεση στην πρωινή ζώνη

team2
team2

Σαφές προβάδισμα στην πρωινή ζώνη του Σαββάτου 23 Μαΐου πήρε το «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση», επιβεβαιώνοντας τη δυναμική του τόσο στο δυναμικό κοινό όσο και στο γενικό σύνολο.

Η εκπομπή του Alpha σημείωσε 16,4% στο δυναμικό κοινό και 20,5% στο σύνολο, κατακτώντας την πρώτη θέση με άνεση. Στη δεύτερη θέση βρέθηκε το «Χαμογέλα και Πάλι!» στο Mega με 11,7% στο δυναμικό και 13,4% στο γενικό σύνολο.

Από εκεί και πέρα, οι «Δεκατιανοί» στον ΣΚΑΪ κατέγραψαν 7% στο δυναμικό κοινό και 12,2% στο σύνολο, ενώ το «ΣΚ Παρέα» στον ΑΝΤ1 κινήθηκε σε υψηλότερα επίπεδα στο δυναμικό με 10,9%, αλλά χαμηλότερα στο σύνολο με 7,8%.

Στον ΣΚΑΪ, το «Ζω καλά» σημείωσε 5,7% στο δυναμικό και 4,8% στο γενικό σύνολο, ενώ το «Ραντεβού το ΣΚ» στο OPEN περιορίστηκε στο 3,6% και 4,6% αντίστοιχα.

- Advertisement -
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *