Απόλυτη κυριαρχία κατέγραψε ο Alpha στο prime time τη Μεγάλη Τρίτη 7 Απριλίου, σημειώνοντας ένα εντυπωσιακό «3 στα 3» με τις σειρές του να καταλαμβάνουν τις πρώτες θέσεις της τηλεθέασης.
Στην κορυφή βρέθηκε η σειρά «Να μ’ αγαπάς», η οποία σημείωσε 19,8% στο δυναμικό κοινό και 23,0% στο σύνολο, καταγράφοντας την υψηλότερη επίδοση της βραδιάς.
Ακολούθησε το «Μπαμπά σ’ αγαπώ» με 18,9% στο δυναμικό και 17,4% στο σύνολο, ενώ ο «Άγιος έρωτας» συμπλήρωσε την τριάδα της επιτυχίας με 13,5% στο δυναμικό και 17,1% στο σύνολο.
Στην υπόλοιπη ζώνη, το «MasterChef» κινήθηκε στο 11,5% στο δυναμικό κοινό και 8,8% στο σύνολο, ενώ το «Survivor» σημείωσε 9,0% και 10,2% αντίστοιχα.
- Advertisement -
Το «Grand Hotel» κατέγραψε 6,1% στο δυναμικό και 11,8% στο σύνολο, ενώ οι σειρές του Mega, «Μια Νύχτα Μόνο» και «Έχω παιδιά», σημείωσαν 12,3% και 11,8% στο σύνολο αντίστοιχα.
Η «Γη της Ελιάς» κινήθηκε στο 5,5% στο δυναμικό και 9,9% στο σύνολο, ενώ οι «Σούπερ Ήρωες» του ΑΝΤ1 κατέγραψαν 9,4% και 8,4%.