Τι ζήτησε ο Αντώνης Ρέμος από τη Ναταλία Γερμανού κι εκείνη δέχτηκε αμέσως;

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου

Το Σάββατο, 8 Φεβρουαρίου, δύο φίλοι βρέθηκαν σε έναν καναπέ να συζητήσουν μετά από καιρό. Ο Αντώνης Ρέμος, έδωσε την πρώτη, αποκλειστική, τηλεοπτική συνέντευξη της χρονιάς στη Ναταλία Γερμανού και την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και μίλησε για τη ζωή, την οικογένεια, την καριέρα του και όλα όσα τον απασχολούν. Ο δημοφιλής τραγουδιστής δίνει σπάνια συνεντεύξεις και αυτή τη φορά, η Ναταλία Γερμανού κατάφερε να του βγάλει ένα άλλο πρόσωπο από αυτό που έχουμε συνηθίσει από εκείνον.

Μεταξύ άλλων, ο Αντώνης Ρέμος αποκάλυψε ότι δε μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του όταν τον άκουσε για πρώτη φορά να τραγουδά, η κόρη του, Ελένη: «Έχω τραγουδήσει μπροστά σε πάρα πολύ κόσμο, αλλά όταν ήταν εκεί η Ελένη το τρακ που ένιωσα δεν περιγράφεται. Δεν μπορούσα να αρθρώσω λέξη, κράταγα με δυσκολία τα δάκρυά μου».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στη σχέση που έχει με την μητέρα του, αλλά και πώς ο τρόπος που μεγάλωσε τον έχει επηρεάσει στο πώς θέλει να αναθρέψει το δικό του παιδί: «Έχω μεγαλώσει με μία μάνα που ήταν μάνα και πατέρας μαζί, κέρβερος και άγγελος μαζί. Μπορεί ακόμα και τώρα να γυρίσει η μάνα μου να μου δώσει ένα χαστούκι, αλλά ταυτόχρονα μας έμαθε την υπερηφάνεια, την καλοσύνη, να απλώνουμε το χέρι για να βοηθάμε. Αυτό θέλω κι εγώ για την κόρη μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τέλος, ζήτησε από την Ναταλία Γερμανού να του γράψει ένα τραγούδι για την κόρη του, πρόταση την οποία η Ναταλία αποδέχτηκε με χαρά και δεσμεύτηκε δημόσια να υλοποιήσει.

- Advertisement -

Δες εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη: https://www.alphatv.gr/show/kalutera-de-ginetai/apospasmata_kalutera-de-ginetai/?vtype=player&vid=41346&showId=913&categoryId=24

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *