Τι συμβαίνει με Αντώνη Κανάκη και OPEN;

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου
ΑΝΤ1

Αρχισαν τα όργανα για τους “Αρβύλα”. Δεν έχει περάσει ένας μήνας από τη στιγμή που ξεκίνησαν στο OPEN και άρχισαν τα τσαλιμάκια προς τη διοίκηση αλλά κυρίως προς τη Διεύθυνση προγράμματος.

Τι κι αν το συμβόλαιό τους θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα συμβόλαια αυτή τη στιγμή στην ελληνική τηλεόραση καθώς θα εισπράξουν 2 εκατομμύρια ευρώ για έξι μήνες, ποσό στο οποίο συμπεριλαμβάνεται όχι μονο η παρουσίαση αλλά όλο το κόστος παραγωγής και αμοιβών των εμπλεκομένων για καθημερινό, ζωντανό Ράδιο Αρβύλα και Βινύλιο δυο φορές την εβδομάδα, αυτό δεν εμποδίζει τον Αντώνη Κανάκη να αρχίσει τις εκπτώσεις αν και η εκπομπή του έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες όλων. Ετσι, παρά το γεγονός ότι Κανάκης και OPEN είχαν συμφωνήσει όλα τα παραπάνω, η παρέα από τη Θεσσαλονίκη αρχίζει τις δυσκολίες ή καλύτερα τις δικαιολογίες με αφορμή το Βινύλιο και συγκεκριμένα τη δεύτερη μέρα προβολής της εκπομπής που θα μεταδίδεται στη μεταμεσονύχτια ζώνη.

Ο Αντώνης Κανάκης υποστηρίζει ότι υπάρχει μεγάλος φόρτος εργασίας λόγω της καθημερινής εκπομπής και άρα θα ήταν καλύτερο το Βινύλιο να είναι εβδομαδιαίο καθώς δεν προλαβαίνουν να ετοιμάσουν δυο επεισόδιο μέσα στην εβδομάδα. Η εκπομπή αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στα μέσα Φεβρουαρίου χωρίς ωστόσο να έχει αποσαφηνιστεί η ώρα και η μέρα μετάδοσης. Αλλωστε, έτσι όπως εχει διαμορφωθεί ο ανταγωνισμός στην πράιμ και Late night ζώνη δεν είναι εύκολο να βρεις μέρα προβολής πόσω μάλλον και δεύτερη αν υποθέσουμε ότι θα προβάλλεται δυο φορές την εβδομάδα, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *