Τι σημαίνει η αλλαγή στην ώρα του δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ;

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου
kosioni_skai_aftodioikisi

Το σκέφτονταν καιρό, αλλά τώρα φαίνεται πως ήρθε η ώρα να το υλοποιήσουν με τις ευλογίες του Βασίλη Παπαδρόσου, του νέου Διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης του ΣΚΑΪ. Ο λόγος για την αλλαγή στην ώρα του κεντρικού δελτίου του καναλιού του Ν. Φαλήρου που από Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου μετατίθεται κατά 20 λεπτά νωρίτερα. Αυτό σημαίνει ότι πλέον οι ειδήσεις θα ξεκινούν στις 19.30 και θα πέφτουν πάνω στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, που τη φετινή σεζόν δείχνει ότι βρίσκει ξανά τα πατήματά του και αποτελεί απειλή για τον ανταγωνισμό. 

Η αλλαγή στην ώρα του δελτίου συζητιέται εδώ και αρκετό καιρό στους διαδρόμους αλλά και στις συσκέψεις των στελεχών λόγω μάλιστα και των όχι και τόσο ικανοποιητικών ποσοστών τηλεθέασης. Ωστόσο, υπήρχαν και πολλά στελέχη που δεν ήταν πολύ σύμφωνα με την αλλαγή αυτή. Αλλά ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να λυγίσουν στις εισηγήσεις της Εύης Κουτσαφτάκη που από την αρχή είχε ταχθεί υπέρ των αλλαγών σε μια προσπάθεια μάλιστα να αποφύγουν και το δελτίο του STAR που ήταν και ο κύριος ανταγωνιστής τους αναφορικά με την ώρα προβολής. Κάποιοι ωστόσο επιμένουν ότι και πάλι φταίει το “Survivor” καθώς με τα highlights πάλι θα ξεκινούσε νωρίτερα μην αφήνοντας ουσιαστικά πολύ χώρο αλλά και χρόνο στο δελτίο. 

Ωστόσο, η μεγάλη έκπληξη έρχεται στη διάρκεια του δελτίου που δεν θα είναι πλέον ωραία αλλά θα κρατάει περί τα 90 λεπτά δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στον Βασίλη Παπαδρόσο να εντάξει με μεγαλύτερη άνεση και τα περισσότερο κοινωνικά – αστυνομικά θέματα που το τελευταίο διάστημα έκαναν δειλά – δειλά την εμφάνισή τους στο δελτίο ειδήσεων ακολουθώντας το μοντέλο του ALPHA αλλά και του STAR.   

Αυτό που μένει από εδώ κι εμπρός να δούμε είναι πως θα αντιδράσουν τα υπόλοιπα κανάλια που είναι σίγουρο πως δεν θα μείνουν με σταυρωμένα χέρια, ειδικά αν αρχίσουν να χάνουν μονάδες. Εν αναμονή εξελίξεων λοιπόν… 

- Advertisement -

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *