Τι ποσοστό έκανε μετά τις αποκαλύψεις χθες το δελτίο του OPEN; Πώς αντέδρασε ο ανταγωνισμός;

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου

Μπορεί να είναι τυχαίο αλλά μπορεί και όχι, σημασία έχει ότι η σκιά είναι πολύ βαριά για το δελτίο ειδήσεων του OPEN που χθες αμέσως μετά και τις αποκαλύψεις για το βίντεο που είδαν το φως τόσο μέσα από εδώ (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τι συνέβη πραγματικά με το επίμαχο βίντεο της συνέντευξης Τσίπρα στο OPEN.Το άδειασμα της Ελλης, η συγγνώμη και η απόλυση) όσο και μέσα από την εκπομπή “Happy Day” έκανε ίσως και τα χαμηλότερα ποσοστά που έχει κάνει ποτέ η Ελλη Στάη και σίγουρα δεν ανταποκρίνονται ούτε στην καριέρα της στον χώρο της δημοσιογραφίας αλλά ούτε και στην εμπειρία της. 

Πιο συγκεκριμένα, το δελτίο ειδήσεων του OPEN έκανε μέσο όρο 2,4% στο σύνολο του κοινού και 3,1% στο νεανικό κοινό. Την ίδια στιγμή, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA έκανε μέσο όρο 22,4% στο σύνολο και 20,3% στο νεανικό. 

Στη ζώνη των 7.30, ο ΑΝΤ1 έκανε 16,1% στο σύνολο και ο ΣΚΑΪ 11,1%. Στο κοινό 18-54 έκανε το κανάλι του Αμαρουσίου 14,4% ενώ αυτό του Νέου Φαλήρου 7,5%. Οσο για το STAR που ξεκινάει το δελτίο του 20 λεπτά αργότερα έκανε 15,7% στο σύνολο και 18% στο νεανικό κοινό καταγράφοντας μετά τον ALPHA το μεγαλύτερο ποσοστό μέσα στην ημέρα και ένα από τα υψηλότερα της σεζόν ίσως. 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *