Απούσα ήταν χθες η Ελλη Στάη από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN TV λόγω ενός ξαφνικού πυρετού, όπως η ίδια ανακοίνωσε μέσω των social media της. Ωστόσο, πολλά ερωτηματικά εγείρει τόσο η απουσία της καθώς στα τόσα χρόνια που παρουσιάζει τις ειδήσεις σε διάφορα κανάλια κατά καιρούς δεν θυμάμαι να έχει συμβεί ποτέ αυτό, πόσω μάλλον να σπεύδει να ειδοποιήσει η ίδια μέσω των social media. Μάλλον θα ήταν κάτι πολύ σοβαρό αυτό που την κράτησε εκτός πλατό γιατί ξέρουμε πολύ καλά όσοι κάνουμε χρόνια το ρεπορτάζ αυτό ότι η “σιδηρά κυρία της δημοσιογραφίας”, όπως την αποκαλούν και καθόλου τυχαία, είναι πάνω από όλα επαγγελματίας.

Την ίδια στιγμή, οι φήμες οργιάζουν στα δημοσιογραφικά γραφεία για τον πραγματικό λόγο της απουσίας της και μιλούν ακόμα και διαφωνία με τα στελέχη του καναλιού για τα σκηνικά του κεντρικού δελτίου που λόγω του γκρι χρώματος που επέλεξε να φορέσει και στην πρεμιέρα, την “κόλλησαν” κυριολεκτικά αλλά και μεταφορικά στον τοίχο.

Χθες πάντως τα ποσοστά του κεντρικού δελτίου κυμάνθηκαν λίγο πολύ στα ίδια ποσοστά. Πιο συγκεκριμένα, το δελτίο με την Στέλλα Γκαντώνα έκανε μέσο όρο στο σύνολο 5,5% ενώ την ίδια στιγμή το δελτίο του ALPHA έκανε 23,4%. Στο νεανικό κοινό το OPEN TV έκανε μέσο όρο 5,8% και το δελτίο με τον Αντώνη Σρόιτερ στον ALPHA 22,7%.