Τι κάνουν 3 μοναχές και η Eλένη Φουρέιρα στα γυρίσματα της θεϊκής κωμωδίας “Φόνοι στο καμπαναριό”;

team
team

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας κωμωδίας μυστηρίου του Alpha “Φόνοι στο καμπαναριό” και το κλίμα στα παρασκήνια είναι κάτι παραπάνω από…θεϊκό.

Ανάμεσα στα πολύωρα γυρίσματα σε μονή της Νέας Πεντέλης, οι ηθοποιοί Άννη Θεοχάρη, Μένη Κωνσταντινίδου και Λυδία Τζανουδάκη που υποδύονται τρεις μοναχές στη σειρά, περνούν τα διαλείμματα τους χορεύοντας!

Πιο συγκεκριμένα, οι τρεις νεαρές ηθοποιοί, χορεύουν το νέο τραγούδι της Ελένης Φουρέιρα «Κόλλημα», προσπαθώντας με πολύ γέλιο να εκτελέσουν σωστά τη χορογραφία στο tiktok! Το αποτέλεσμα απολαυστικό!

Οι “Φόνοι στο καμπαναριό» είναι η νέα κωμωδία μυστηρίου που έρχεται στον Alpha, δια χειρός Αντώνη Αγγελόπουλου, του σκηνοθέτη των «Στο Παρά 5», «Είσαι Το Ταίρι Μου», «Eγκλήματα» και «Το Σόι σου».

- Advertisement -

Tο σενάριο της σειράς υπογράφουν οι Νίκος Τσιάμης, Νίκος Μήτσας και Παναγιώτης Χριστόπουλος και την παραγωγή έχει αναλάβει η Filmiki.

Πρωταγωνιστούν οι Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Ρένια Λουιζίδου, Άννη Θεοχάρη, Μένη Κωνσταντινίδου, Λυδία Τζανουδάκη, Γιωργής Τσουρής, Βαγγέλης Δαούσης, Κωνσταντίνος Αβαρικιώτης, Περικλής Αλμπάνης, Νικόλας Απέργης.

Φόνοι στο καμπαναριό. Θεϊκή κωμωδία. Έρχεται στον Alpha.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *