Τι ισχύει τελικά για “8 Λέξεις” και τηλεπαιχνίδια. Αλλάζουν μέρα; Πώς διαφοροποιείται ο Λιάγκας

-

- Advertisment -.
- Advertisement -

Mπορεί οι φήμες περί αλλαγής μέρας των τηλεπαιχνιδιών του ΣΚΑΪ να δίνουν και να παίρνουν ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του tinasmess.gr, κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Μπορεί κάποια στιγμή να έπεσε στο τραπέζι να αλλάξει μέρα και ώρα προβολής τόσο το Guess my age όσο και το Boom και τη θέση του ενός να πάρει ο “Ο πιο αδύναμος κρίκος”, ωστόσο, από τη μία είναι πολύ νωρίς να γίνει η οπιαδήποτε αλλαγή από τη στιγμή που όλα τα παιχνίδια σε όλα τα κανάλια δείχνουν να ζορίζονται και από την άλλη δεν υπάρχει καμία πιοθανότητα ο “Αδύναμος κρίκος” να μετακομίσει τις καθημερινές καθώς ο Τάσος Τρύφωνος έχει και τα γυρίσματα της Κύπρου που δεν του επιτρέπουν ελευθερία κινήσεων από πλευράς χρόνου.

8 ΛΕΞΕΙΣ

Το ίδιο φαίνεται να ισχύει και για τις 8 Λέξεις του Ανδρέα Γεωργίου. Οι φήμες μπορεί να θέλουν τη σειρά να αλλάζει ώρα προβολής αλλά η αλήθεια είναι ότι το κανάλι δηλώνει πολύ ικανοποιημένο από τα ποσοστά της σειράς καθώς έχει σταθεροποιηθεί στο 18% με 20% και σε ένα κανάλι χωρίς προηγούμενη παράδοση στην ελληνική μυθοπλασία.

O Γιώργος Λιάγκας πάντως μέσα από την εκπομπή του άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο αλλαγής λέγοντας πως είναι συμφωνημένο από το κανάλι κι εκείνον να γυρίσουν 100 επεισόδια. “Θα γυρίσουμε 100 επεισόδια και θα αποφασίσει το κανάλι πότε και πού θα τα παίξει”, είπε χαρακτηριστικά.

- Advertisement -
- Advertisement -

Τελευταία άρθρα

8 Λέξεις: Ενδιαφέρον από το εξωτερικό;

Μπορεί στην έγχωρια αγορά οι "8 λέξεις" να μην έχουν την επιτυχία των προηγούμενων σειρών του Ανδρέα Γεωργίου σε...

Η ΕΡΤ διαψεύδει τα περί κατάργησης της ΚΥΑ

Σε μια προσπάθεια η ΕΡΤ να διαψεύσει τις φήμες και τις αντιδράσεις που έχουν προκύψει αναφορικά με την κατάργηση...

Τα μαντηλάκια που πρέπει να έχετε πάντα μαζί σας

Tα σχολεία άνοιξαν, οι ιώσεις σιγά σιγά παίρνουν τα πάνω τους και ο ιός της γρίπης καιροφυλαχτεί... Ωστόσο, η...

Το αστρονομικό ποσό που θα εισπράξει η Τζένιφερ Ανιστον από τη νέα της σειρά

Εχει πιστούς θαυμαστές που την στηρίζουν φανατικά σε κάθε της δουλειά, κάτι που αποδεικνύουν και οι σχεδόν 8 εκατομμύρια...
- Advertisement -
- Advertisement -

Μπορεί επίσης να σας αρέσειΣΧΕΤΙΚΑ
Συνιστάται σε εσάς