Τι ισχύει τελικά για “8 Λέξεις” και τηλεπαιχνίδια. Αλλάζουν μέρα; Πώς διαφοροποιείται ο Λιάγκας

-

- Advertisement -

Mπορεί οι φήμες περί αλλαγής μέρας των τηλεπαιχνιδιών του ΣΚΑΪ να δίνουν και να παίρνουν ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του tinasmess.gr, κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Μπορεί κάποια στιγμή να έπεσε στο τραπέζι να αλλάξει μέρα και ώρα προβολής τόσο το Guess my age όσο και το Boom και τη θέση του ενός να πάρει ο “Ο πιο αδύναμος κρίκος”, ωστόσο, από τη μία είναι πολύ νωρίς να γίνει η οπιαδήποτε αλλαγή από τη στιγμή που όλα τα παιχνίδια σε όλα τα κανάλια δείχνουν να ζορίζονται και από την άλλη δεν υπάρχει καμία πιοθανότητα ο “Αδύναμος κρίκος” να μετακομίσει τις καθημερινές καθώς ο Τάσος Τρύφωνος έχει και τα γυρίσματα της Κύπρου που δεν του επιτρέπουν ελευθερία κινήσεων από πλευράς χρόνου.

8 ΛΕΞΕΙΣ

Το ίδιο φαίνεται να ισχύει και για τις 8 Λέξεις του Ανδρέα Γεωργίου. Οι φήμες μπορεί να θέλουν τη σειρά να αλλάζει ώρα προβολής αλλά η αλήθεια είναι ότι το κανάλι δηλώνει πολύ ικανοποιημένο από τα ποσοστά της σειράς καθώς έχει σταθεροποιηθεί στο 18% με 20% και σε ένα κανάλι χωρίς προηγούμενη παράδοση στην ελληνική μυθοπλασία.

O Γιώργος Λιάγκας πάντως μέσα από την εκπομπή του άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο αλλαγής λέγοντας πως είναι συμφωνημένο από το κανάλι κι εκείνον να γυρίσουν 100 επεισόδια. “Θα γυρίσουμε 100 επεισόδια και θα αποφασίσει το κανάλι πότε και πού θα τα παίξει”, είπε χαρακτηριστικά.

- Advertisement -
- Advertisement -

Τελευταία άρθρα

Ποιος είχε ραντεβού για την εκπομπή της Φαίης Σκορδά

Μεγάλες είναι οι αλλαγές που θα υπάρξουν στη σύνθεση της πρωινής εκπομπής της Φαίης Σκορδά. Ήδη έχουν προκύψει κάποια ονόματα...

Το OPEN ξαφνικά στηρίζει και διαψεύδει για Λυμπεράκη, αλλά…

Εντονη είναι η δυσαρέσκεια και η ανησυχία του OPEN αναφορικά με το PING PONG της προηγούμενης εβδομάδας και πλήθος...

Εκτακτη ενημέρωση από Τσιόδρα & Χαρδαλιά στις 6

Μετά από δύο και πλέον μήνες, οπότε και σταμάτησε η καθημερινή ενημέρωση για τον κορωνοϊό από τον Σωτήρη Τσιόδρα...

Τέλος από το δελτίο λόγω χαμηλών ποσοστών!

Παρελθόν αποτελεί από το μεσημεριανό δελτίο του STAR μετά από δυο χρόνια η Ελένη Τσαγκά. Η δημοσιογράφος που δεν...
- Advertisement -
- Advertisement -

Μπορεί επίσης να σας αρέσειΣΧΕΤΙΚΑ
Συνιστάται σε εσάς