Τι ισχύει τελικά για “8 Λέξεις” και τηλεπαιχνίδια. Αλλάζουν μέρα; Πώς διαφοροποιείται ο Λιάγκας

-

Mπορεί οι φήμες περί αλλαγής μέρας των τηλεπαιχνιδιών του ΣΚΑΪ να δίνουν και να παίρνουν ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του tinasmess.gr, κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Μπορεί κάποια στιγμή να έπεσε στο τραπέζι να αλλάξει μέρα και ώρα προβολής τόσο το Guess my age όσο και το Boom και τη θέση του ενός να πάρει ο “Ο πιο αδύναμος κρίκος”, ωστόσο, από τη μία είναι πολύ νωρίς να γίνει η οπιαδήποτε αλλαγή από τη στιγμή που όλα τα παιχνίδια σε όλα τα κανάλια δείχνουν να ζορίζονται και από την άλλη δεν υπάρχει καμία πιοθανότητα ο “Αδύναμος κρίκος” να μετακομίσει τις καθημερινές καθώς ο Τάσος Τρύφωνος έχει και τα γυρίσματα της Κύπρου που δεν του επιτρέπουν ελευθερία κινήσεων από πλευράς χρόνου.

8 ΛΕΞΕΙΣ

- Advertisement -

Το ίδιο φαίνεται να ισχύει και για τις 8 Λέξεις του Ανδρέα Γεωργίου. Οι φήμες μπορεί να θέλουν τη σειρά να αλλάζει ώρα προβολής αλλά η αλήθεια είναι ότι το κανάλι δηλώνει πολύ ικανοποιημένο από τα ποσοστά της σειράς καθώς έχει σταθεροποιηθεί στο 18% με 20% και σε ένα κανάλι χωρίς προηγούμενη παράδοση στην ελληνική μυθοπλασία.

O Γιώργος Λιάγκας πάντως μέσα από την εκπομπή του άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο αλλαγής λέγοντας πως είναι συμφωνημένο από το κανάλι κι εκείνον να γυρίσουν 100 επεισόδια. “Θα γυρίσουμε 100 επεισόδια και θα αποφασίσει το κανάλι πότε και πού θα τα παίξει”, είπε χαρακτηριστικά.

- Advertisement -

Τελευταία άρθρα

Τατόι: Μετά τις Ρολς Ρόις και τις βασιλικές άμαξες, έρχονται στο φως οι βαλίτσες τις Φρειδερίκης και τα έπιπλα

Όταν τον Ιούλιο του 2019 ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωνε, στο πλαίσιο των προγραμματικών του δηλώσεων, πως η αξιοποίηση του πρώην βασιλικού κτήματος...

Μαθαίνουμε στο σπίτι: Το αυριανό πρόγραμμα για τους μαθητές

Από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 09:00 έως τις 12:00, η εκπαιδευτική τηλεόραση του υπουργείου Παιδείας, που απευθύνεται σε μαθητές της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, μεταδίδεται από την ΕΡΤ2, προσαρμοσμένη στις ιδιαίτερες ανάγκες...

Αγριες Μέλισσες: Η Ελένη αντιμέτωπη με την φρικτή αλήθεια

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου Η Ελένη επιστρέφει στο Διαφάνι και στο σπίτι της, μετά από 6 χρόνια. Κάποιοι την προτρέπουν να...

Αγγελική: Η Αγγελική έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον 4ο βιαστή της

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου Ο Χάρης ζητάει εξηγήσεις απ’ τον Παύλο για την απόφαση της Σοφίας να τον χωρίσει, φέρνοντας τον...
- Advertisement -
- Advertisement -

Μπορεί επίσης να σας αρέσειΣΧΕΤΙΚΑ
Συνιστάται σε εσάς