Ισχυρό αποτύπωμα στην τηλεθέαση άφησε η έκτακτη εκπομπή Φως στο Τούνελ με την Αγγελική Νικολούλη, το βράδυ της Τρίτης 30 Δεκεμβρίου, λίγες ημέρες μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση της δολοφονίας της Ελένης Παπαδοπούλου στο Κολωνάκι.
Η εκπομπή βγήκε στον αέρα εκτάκτως, μετά τη σύλληψη –την Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου– του φερόμενου ως δράστη, ο οποίος φέρεται να είναι ο ίδιος ο γιος του θύματος. Οι αποκαλύψεις, το νέο υλικό και η αναλυτική παρουσίαση της υπόθεσης κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών μέχρι αργά τη νύχτα.
Σύμφωνα με τα στοιχεία τηλεθέασης, το «Φως στο Τούνελ» κατέγραψε 17,7% στο δυναμικό κοινό και 18,1% στο σύνολο, κατακτώντας την πρώτη θέση στη late night ζώνη και επιβεβαιώνοντας για ακόμη μία φορά τη δυναμική της εκπομπής όταν καλείται να καλύψει υποθέσεις με έντονο κοινωνικό και εγκληματολογικό ενδιαφέρον.
Ακολούθησε η ξένη ταινία «Η χαρτοπαίκτρα» στον Alpha, με 10,2% στο δυναμικό και 15,7% στο σύνολο, ενώ πιο πίσω βρέθηκαν οι υπόλοιπες κινηματογραφικές επιλογές της ζώνης με μονοψήφια ποσοστά. Το «Η πρόταση» στο Star κινήθηκε στο 9,7% στο δυναμικό, ενώ χαμηλότερες επιδόσεις κατέγραψαν οι επιλογές του ΑΝΤ1, του ΣΚΑΪ και του Open.