Τι αλλάζει στο Dot αυτό το Σαββατοκύριακο;

Ευάννα Ζουμπούρογλου
Ευάννα Ζουμπούρογλου

Το Dot με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο θα προβληθεί αυτό το Σαββατοκύριακο με έναν τελείως διαφορετικό τρόπο. Συγκεκριμένα αντί να βρεθούν στον καναπέ του Dot οι καλεσμένοι, θα συνδεθούν μέσω Skype με τους αγαπημένους παρουσιαστές και θα συζητήσουν θέματα της επικαιρότητας.

Το Σάββατο 28 Μαρτίου λοιπόν καλεσμένοι θα είναι ο Φώτης Σεργουλόπουλος και ο Γιώργος Τσαλίκης ενώ την Κυριακή θα συνδεθούν η Πόπη Τσαπανίδου, ο Αλέξης Σταμάτης και ο καθηγητής Πολιτικών Επιστημών Γιάννης Ευρυγένης.

Ακόμη το Σάββατο, η παιδοψυχολόγος Ειρήνη Ρέρα εξηγεί πώς θα κρατήσουμε την ψυχραιμία μας όταν τα παιδιά είναι συνεχώς ανήσυχα στο σπίτι. Η βιοχημικός και ερευνήτρια της Ακαδημίας Αθηνών Ζωή Κούρνια, μας ενημερώνει για όλες τις εξελίξεις στο θέμα της καταπολέμησης του κορωνοϊού. Ο Γιώργος Μαυρίδης μιλάει για τα κατοικίδια αλλά και για το πώς μπορούμε να βοηθήσουμε τα αδέσποτα όσο είμαστε σε καραντίνα. Η mother blogger Αλεξάνδρα Παπαδάκη δείχνει έξυπνες ιδέες δημιουργικής απασχόλησης για να περνάμε ευχάριστα τον χρόνο μας με τα παιδιά στο σπίτι. Ο ψυχολόγος Χαράλαμπος Πετράς εξηγεί πώς η απειλή του κορωνοϊού δεν θα μας αρρωστήσει ψυχικά όσο είμαστε κλεισμένοι στο σπίτι. Ακόμη, Home Entertainment: όλα αυτά που μπορείς να κάνεις από το σαλόνι σου για να περνάει ευχάριστα η μέρα.

Την Κυριακή, ο διατροφολόγος Δημήτρης Πέππας δίνει έξυπνα tips για να σταματήσουμε να τσιμπολογάμε όλη μέρα και να κάνουμε υγιεινή διατροφή όσο μένουμε σπίτι. Ο Γιάννης Αποστολάκης φτιάχνει μια νηστίσιμη μανιταρόπιτα. Η παιδοψυχολόγος Κατερίνα Τσέργα εξηγεί πώς θα βοηθήσουμε τα παιδιά να διαβάσουν μόνα τους. Ασκήσεις γυμναστικής στο σπίτι που μπορούν να κάνουν όλοι, από τον Ηλία Γκότση. Ομορφιά: όλα όσα μπορούμε να κάνουμε για να νιώσουμε καλύτερα με τον εαυτό μας αυτές τις μέρες.

- Advertisement -

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *