Τι αλλάζει στο πρόγραμμα των καναλιών λόγω εκλογών;

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου

Τροποποιήσεις στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ, του ΑΝΤ1 αλλά και του OPEN, που θα σηκώσουν κυρίως το βάρος της ενημέρωσης, ετοιμάζονται εν όψει εκλογών και δεν αναφέρομαι φυσικά στα της ενημέρωσης. Μεταβολές και αναβολές ετοιμάζονται και στην ψυχαγωγία, η οποία επηρεάζεται άμεσα όχι μόνο την Κυριακή των εκλογών αλλά και τις εβδομάδα που προηγείται.

mpakodimoipowerofloveo (1)

Συγκεκριμένα, στον ΣΚΑΪ την Παρασκευή 24 Μαίου, το “Power of love- Gala” δεν θα μεταδοθεί στην πράιμ τάιμ στις 20.50 αλλά το μεσημέρι στη θέση του κανονικού επεισοδίου, στις 15.00. Κι αυτό γιατί στη θέση του θα προβληθεί η έκτακτη ενημερωτική εκπομπή με τον Παύλο Τσίμα. Την ίδια μέρα θα προβληθούν και τα δυο τελευταία επεισόδια της τουρκικής σειράς “Μαύρη Θάλασσα” καθώς Τετάρτη και Πέμπτη δεν θα υπάρχει επεισόδιο. Αλλαγές επίσης θα υπάρξουν και την Κυριακή των εκλογών στο πρόγραμμα με την προβολή του “Survivor” το οποίο θα μεταδοθεί το μεσημέρι στις 15.00 κι όχι στην πράιμ τάιμ ζώνη.

- Advertisement -

Στον ΑΝΤ1 πάλι, λόγω της μεγαλύτερης διάρκεια του μεσημεριανού και του βραδινού δελτίου δεν θα μεταδοθούν από Δευτέρα έως Πέμπτη τα επεισόδια του “Κωνσταντίνου και Ελένης” και της “Επιστροφής”, ενώ και στο OPEN αναβάλλονται τα επεισόδια της σειράς “Macgyver”, ενώ το κεντρικό δελτίο ειδήσεων με την Ελλη Στάη διευρύνεται μέχρι τις 20.45 και προστίθεται μεταμεσονύχτια εκομπή για τις εκλογές.

Οσο για τον ALPHA πρόσθεσε κάποιες εκπομπές μετά τα μεσάνυχτα στο πρόγραμμά του, ενώ το STAR θα μείνει μόνο στα υποχρεωτικά και απολύτως απαραίτητα, όπως άλλωστε κάνει τόσα χρόνια τώρα.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *