Τι αλλάζει από την Κυριακή στο “Ελλάδα έχεις ταλέντο”;

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου

Μία νέα φάση ξεκινά στο «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» από αυτήν την Κυριακή στις 21.00. Δίπλα στον απολαυστικό Γιώργο Καπουτζίδη, την εύστοχη Μαρία Μπακοδήμου και τον ευρηματικό Σάκη Τανιμανίδη, προστίθεται ένας καλεσμένος – έκπληξη και η κριτική επιτροπή γίνεται τετραμελής. Όπως πάντα, ο Γιώργος Λιανός υποδέχεται και ενθαρρύνει τους διαγωνιζόμενους με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο.

Μετά από 14 auditions και 200 διαγωνιζόμενους, έφτασε η ώρα των Judge Cuts. Για τα
επόμενα έξι επεισόδια, περισσότερα από 100 ταλέντα που ξεχώρισαν με την παρουσία τους
στην προηγούμενη φάση, ανεβαίνουν ξανά στη σκηνή και προσπαθούν να παρουσιάσουν κάτι νέο, περισσότερο δημιουργικό και πιο εντυπωσιακό από την προηγούμενη εμφάνισή τους, με σκοπό να συγκινήσουν ή να ενθουσιάσουν τους κριτές.

Οι τέσσερις βλέπουν και κρίνουν τους διαγωνιζόμενους, αλλά μόνο ο guest κριτής έχει
δικαίωμα να πατήσει golden buzzer, όταν εντυπωσιαστεί από κάποιον, και να του δώσει
αυτόματα το 1ο εισιτήριο εκείνης της ημέρας για τους δύο ημιτελικούς. Στο τέλος της βραδιάς, και αφού έχουν παρουσιαστεί όλα τα ταλέντα στη σκηνή, οι κριτές κάνουν ένα συμβούλιο και αποφασίζουν, εκτός του ενός golden buzzer, ποια άλλα 3 ταλέντα θα προκριθούν στους δύο ημιτελικούς. Μετά τα Judge Cuts, θα ακολουθήσουν οι Ημιτελικοί και ο Τελικός, ενώ το σόου αναμένεται να ρίξει αυλαία στις 17 Δεκεμβρίου.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *