Θύμα χάκερ η Μαρία Αντωνά- Τι λέει η ίδια;

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου

 

Θύμα χάκερ έπεσε χθες η Μαρία Αντώνα με αποτέλεσμα να δημοσιευτούν στο προφίλ της stories για τον Άρη Σοιλέδη που ουδέποτε η ίδια είχε κάνει.

Μάλιστα ενώ μετά από κάποιες ώρες η ίδια ανέκτησε το λογαριασμό της στο Instagram, ξημερώματα έπεσε ξανά θύμα χάκερ αυτή τη φορά στο λογαριασμό της στο facebook. Και σα να μην έφτανε όλο αυτό ο ίδιος άνθρωπος που είχε αποκτήσει πρόσβαση στο λογαριασμό της άρχισε να στέλνει μηνύματα στo viber σε φίλους της όπως για παράδειγμα στη Ναυσικά Παναγιωτακόπουλου αλλά και τον Μάριο Πρίαμο ενώ παράλληλα καλούσε και την ίδια.

Παντως είναι απορίας αξιον πως έχει ξεκινήσει όλο αυτό Καθώς η Μαρία Αντωνά έχει κρατήσει όλο αυτό το διάστημα με τον χωρισμό της μία αξιοπρεπή στάση μη θέλοντας να πυροδοτεί σχόλια από καμιά πλευρά. Σε επικοινωνία που είχε το site μαζί της, η ίδια δεν μπορεί να πιστέψει ποιος μπορεί να κρύβεται πίσω από όλο αυτό. Μάλιστα, θα απευθυνθεί στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και θεωρεί ότι είναι στοχευμένο ώστε να πληγεί η δημόσια εικόνα της

- Advertisement -

Το tinasmess σας παραθέτει μερικά από τα μηνύματα στη Ναυσικά.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *