Θρίλερ με την διάρκεια της εκπομπής “Ελένη” – Η αλλαγή στο παρά πέντε και η αντίδραση της ίδιας

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου
ΕΛΕΝΗ

Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη να έχει τελικά την ίδια ώρα έναρξης στην εκπομπή της φέτος, αλλά το θρίλερ με τη διάρκειά της καλά κρατεί. Κι αυτό γιατί ενώ είχε ανακοινωθεί επίσημα στο πρόγραμμα ότι η εκπομπή που κάνει πρεμιέρα μια εβδομάδα μετά τις υπόλοιπες ψυχαγωγικές εκπομπής του σταθμού, στις 18 Σεπτεμβρίου, θα είχε φέτος διάρκεια μιάμισης ώρας. Αυτό σήμαινε ότι θα ολοκληρωνόταν στις 15.00, μειωμένη κατά 50 ολόκληρα λεπτά σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν, ωστόσο, μια μέρα μετά την επίσημη ανακοίνωση και τους νέους συνεργάτες της ήρθε και η αλλαγή στην ώρα που θα ολοκληρώνεται η εκπομπή “Ελένη”.

Το ρεπορτάζ λέει ότι η Ελένη δεν είχε ενημερωθεί για τις αλλαγές αυτές αναφορικά με την ώρα που θα ολοκληρώνεται η εκπομπή της – αν και οι φήμες όλο αυτό το διάστημα έδιναν και έπαιρναν μαζί με τα δημοσιεύματα – με αποτέλεσμα όταν αυτό έγινε γνωστό μόλις χθες εκείνη να γίνει τούρμπο με τα όσα σχεδίαζαν προφανώς χωρίς εκείνη, όπως προκύπτει. Ετσι, μια μέρα μετά το επίσημο δελτίο τύπου από το κανάλι, η εκπομπή μπορεί να μην γύρισε στην αρχική της διάρκεια και να ολοκληρώνεται στις 15,50 όπως πέρσι αλλά τουλάχιστον βρέθηκε μια μέση λύση κερδίζοντας ακόμα μισή ώρα τηλεοπτικού αέρα.

Αυτό σημαίνει ότι το επεισόδιο της σειράς “Ευτυχισμένοι μαζί” που μεσολοβεί ανάμεσα στην εκπομπή “Ελένη” και το “Live News” με τον Νίκο Ευαγγελάτο δεν θα παίζει ολόκληρο, αλλά μισό καθώς για να κερδίσει η Ελένη Μενεγάκη μισή ώρα εκπομπής, η σειρά του MEGA θα παίζει από τις 15.30 μέχρι και τις 16.00 που ξεκινάει η εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου δημιουργώντας ακόμα ένα επιπλέον πρόβλημα στον σταθμό καθώς τα επεισόδια ξανά μοντάρονται για να μπορούν να παίξουν σωστά και άρα μισά.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *