Θέμης Γεωργαντάς: «Θα ήθελα να γίνει ένα reunion του “Μες στη καλή χαρά” με τη Ναταλία, τη Σίσσυ…»

team
team

Η κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι!» συνάντησε τον Θέμη Γεωργαντά, ο οποίος μίλησε για τα τηλεοπτικά δρώμενα και τα επαγγελματικά του βήματα.

Ο παρουσιαστής μίλησε για την εκπομπή του «After Dark» και δήλωσε πως είναι κάτι που αγαπά πολύ και θέλει να πιστεύει πως του ταιριάζει. Ερωτώμενος για το εάν έχει αγαπημένους καλεσμένους απάντησε:

«Αγαπημένοι μου καλεσμένοι είναι αυτοί που γνωρίζω καλά και μπορώ να κάνω μια παραπάνω ερώτηση» και συνέχισε αναφέροντας πως έκαναν ωραία «εξομολόγηση» με τους δικούς μας Παύλο Σταματόπουλο και την Ελένη Βουλγαράκη.

Αποκάλυψε πως του λείπει να είναι μέρος μίας τηλεοπτικής παρέας και όταν του το επιτρέψουν οι συνθήκες θα ήθελε να έχει ξανά την ευκαιρία.

- Advertisement -

«Θα ήθελα να γίνει ένα reunion του “Μες στη καλή χαρά” με τη Ναταλία, τη Σίσσυ και τον Παύλο» δήλωσε. «Έχουμε περάσει μαγικές στιγμές που μόνο εμείς ξέρουμε» συμπλήρωσε.

Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε και στο βίαιο περιστατικό στα βραβεία MAD επισημαίνοντας πως το κανάλι δεν έφερε καμία ευθύνη, ενώ δεν γνωρίζει εάν οι συγκεκριμένοι καλλιτέχνες θα βρεθούν εκτός του μουσικού θεσμού του χρόνου.

«Τον Ιούνιο του ’23 κλείνουμε 20 χρόνια απονομών και εκεί πιστεύω θα έχουμε πολύ ωραία πράγματα γιατί θα είναι επετειακό» προσέθεσε.

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *