Η εκπομπή “The 2night Show” που παρουσιάζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν διανύει και την καλύτερη της χρονιά θα λέγαμε καθώς τα νούμερα τηλεθέασης δεν είναι τα επιθυμητά ενώ η Ελεονώρα Μελέτη στην άλλη όχθη φαίνεται να έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού με την εκπομπή της “Μετά τα Μεσάνυχτα” στον Alpha.

Αυτήν την Τετάρτη ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έχει καλεσμένο στην εκπομπή του ένα πρόσωπο το οποίο έχει προκαλέσει μεγάλο σάλο το τελευταίο διάστημα με το τραγούδι του με τίτλο “Mama?” και δεν είναι άλλος από τον ράπερ Sin boy.

Ο παρουσιαστής θέλησε να ενημερώσει για τον καλεσμένο του μέσα από την δημοσίευση που έκανε στις ιστορίες του λογαριασμού του στο Instagram. Να πούμε βέβαια ότι στην πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή που παρουσιάζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο Sfera 102,2 μαζί με τον Γιώργο Λιανό, την Νάνσυ Αντωνίου και τον Παναγή Τζωρτζάτο, επιλέγουν να παίζει το συγκεκριμένο τραγούδι ενώ πολλές φορές ο παρουσιαστής μαζί με τον Γιώργο Λιανό το τραγουδούν χιουμοριστικά.

Μάλιστα, όσον αφορά την συνέντευξη, οι κακές οι γλώσσες λένε ότι ο Sin boy  ζήτησε να του γίνουν συγκεκριμένες ερωτήσεις και να δει μετά το μονταρισμένο βίντεο για να το εγκρίνει πριν παίξει στον αέρα. Φυσικά η παραγωγή απάντησε θετικά σε όσα ζήτησε ο Sin boy προκειμένου να έχει καλεσμένο τον ράπερ με τα 17 εκατ. views στην εκπομπή αναμένοντας να δουν τα νούμερα τηλεθέασης να ανεβαίνουν. Οι καλές γλώσσες, από την άλλη, δικαιολόγησαν την κίνηση του αυτή λέγοντας ότι είναι λογικό να έχει ανασφάλεια στην πρώτη του συνέντευξη…