Τεχνική εκπαίδευση συνεργατών στην ΕΔΑ Αττικής με θέμα την χωροθέτηση μετρητών

-

- Advertisment -.
- Advertisement -
- Advertisement -

Στις 7 και 9 Οκτωβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Εκπαιδευτικού Κέντρου της Εταιρείας Διανομής Αερίου Αττικής (ΕΔΑ Αττικής) ειδικό τεχνικό σεμινάριο με θέμα «Χωροθέτηση Μετρητών».

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, το σεμινάριο παρακολούθησαν οι εξουσιοδοτημένοι συνεργάτες της Εταιρείας, οι οποίοι εκπαιδεύτηκαν στις τεχνικές και μεθόδους τοποθέτησης μετρητών σε κτίρια προκειμένου να επιτυγχάνεται η βέλτιστη και η επεκτάσιμη εγκατάσταση φυσικού αερίου.

Εισηγητής του σεμιναρίου ήταν το στέλεχος της ΕΔΑ Αττικής κα Γεωργία Μανίκα, Επικεφαλής Μηχανικός, ενώ στον διάλογο που επακολούθησε συμμετείχαν οι κ.κ. Δημήτριος Παπακώστας, Γενικός Διευθυντής, Ιωάννης Ντρούκας, Διευθυντής Ανάπτυξης Υποδομών, και η κα Ιωάννα Ανανιάδου, Διευθύντρια Εκπαίδευσης, Έρευνας & Ανάπτυξης.

Το σεμινάριο αυτό είναι το πρώτο μιας σειράς ειδικών εκπαιδεύσεων για τους συνεργάτες της ΕΔΑ Αττικής και εκτελέστηκε εξ ολοκλήρου με ανθρώπινους και υλικοτεχνικούς πόρους της Εταιρείας στις ειδικές εγκαταστάσεις εκπαίδευσης.

Όπως δήλωσε η Διευθύντρια Εκπαίδευσης και Έρευνας & Ανάπτυξης της ΕΔΑ Αττικής κα Ιωάννα Ανανιάδου, «η Εταιρεία μας δίνει πολύ μεγάλη σημασία στους συνεργάτες και πελάτες της και προσπαθεί να βοηθήσει στην κοινή προσπάθεια όλων για τη γρήγορη, ασφαλή και αποδοτική διάδοση του φυσικού αερίου στο Νομό Αττικής και στη χώρα μας».

Να σημειωθεί ότι η ΕΔΑ Αττικής προγραμματίζει την ίδρυση και λειτουργία Ακαδημίας Φυσικού Αερίου προκειμένου να συμβάλει στην εκπαίδευση και πιστοποίηση όλων όσων ασχολούνται ή σκοπεύουν να εργαστούν στον πολλά υποσχόμενο κλάδο του φυσικού αερίου.

- Advertisement -
- Advertisement -

Τελευταία άρθρα

Η διεθνής έκθεση κατασκευών Batimat έριξε αυλαία για ακόμη μια χρονιά

Η αυλαία της 32ης Batimat έπεσε με την ALUMINCO για ακόμη μια χρονιά να κερδίζει τις εντυπώσεις και το...

“Έρωτας μετά”: Η Νόρα ενεργοποίησε λογαριασμό στο Twitter σε πραγματικό χρόνο και τρέλανε τους τηλεθεατές

Άλλη μια πρωτοποριακή ενέργεια για τα ελληνικά τηλεοπτικά δεδομένα πραγματοποιήθηκε για την σειρά «Έρωτας Μετά» χθες Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου: Μετά...

Μη με σκας: Δείτε το σημερινό επεισόδιο και όλα όσα έγιναν στο Happy Day (video)

Αλλη μια εβδομάδα έκλεισε και το "Μη με σκας" του Βασίλη Γρηγορόπουλου που προβλήθηκε σήμερα στο happy day συγκέντρωσε...

Εκτός “My style rocks” ο Κουδουνάρης. Το μέγα δίλημμα της παρουσίασης

Οριστικό φαίνεται πως είναι το διαζύγιο ανάμεσα στην Ατζούν Μίντια, τον ΣΚΑΪ και τον Στέλιο Κουδουνάρη. Ο Κύπριος σχεδιαστής...
- Advertisement -
- Advertisement -

Μπορεί επίσης να σας αρέσειΣΧΕΤΙΚΑ
Συνιστάται σε εσάς