Τεχνική εκπαίδευση συνεργατών στην ΕΔΑ Αττικής με θέμα την χωροθέτηση μετρητών

-

Στις 7 και 9 Οκτωβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Εκπαιδευτικού Κέντρου της Εταιρείας Διανομής Αερίου Αττικής (ΕΔΑ Αττικής) ειδικό τεχνικό σεμινάριο με θέμα «Χωροθέτηση Μετρητών».

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, το σεμινάριο παρακολούθησαν οι εξουσιοδοτημένοι συνεργάτες της Εταιρείας, οι οποίοι εκπαιδεύτηκαν στις τεχνικές και μεθόδους τοποθέτησης μετρητών σε κτίρια προκειμένου να επιτυγχάνεται η βέλτιστη και η επεκτάσιμη εγκατάσταση φυσικού αερίου.

- Advertisement -

Εισηγητής του σεμιναρίου ήταν το στέλεχος της ΕΔΑ Αττικής κα Γεωργία Μανίκα, Επικεφαλής Μηχανικός, ενώ στον διάλογο που επακολούθησε συμμετείχαν οι κ.κ. Δημήτριος Παπακώστας, Γενικός Διευθυντής, Ιωάννης Ντρούκας, Διευθυντής Ανάπτυξης Υποδομών, και η κα Ιωάννα Ανανιάδου, Διευθύντρια Εκπαίδευσης, Έρευνας & Ανάπτυξης.

Το σεμινάριο αυτό είναι το πρώτο μιας σειράς ειδικών εκπαιδεύσεων για τους συνεργάτες της ΕΔΑ Αττικής και εκτελέστηκε εξ ολοκλήρου με ανθρώπινους και υλικοτεχνικούς πόρους της Εταιρείας στις ειδικές εγκαταστάσεις εκπαίδευσης.

Όπως δήλωσε η Διευθύντρια Εκπαίδευσης και Έρευνας & Ανάπτυξης της ΕΔΑ Αττικής κα Ιωάννα Ανανιάδου, «η Εταιρεία μας δίνει πολύ μεγάλη σημασία στους συνεργάτες και πελάτες της και προσπαθεί να βοηθήσει στην κοινή προσπάθεια όλων για τη γρήγορη, ασφαλή και αποδοτική διάδοση του φυσικού αερίου στο Νομό Αττικής και στη χώρα μας».

Να σημειωθεί ότι η ΕΔΑ Αττικής προγραμματίζει την ίδρυση και λειτουργία Ακαδημίας Φυσικού Αερίου προκειμένου να συμβάλει στην εκπαίδευση και πιστοποίηση όλων όσων ασχολούνται ή σκοπεύουν να εργαστούν στον πολλά υποσχόμενο κλάδο του φυσικού αερίου.

- Advertisement -

Τελευταία άρθρα

Αυτό είναι το νέο κανάλι που υπέγραψε η Αντελίνα Βαρθακούρη- Ολες οι λεπτομέρειες για την εκπομπή της

Δεν πρόλαβε να φύγει καλά καλά από τον ALPHA και η Αντελίνα Βαρθακούρη βρήκε και νέα τηλεοπτική στέγη. Σύμφωνα...

Χριστίνα Λαμπίρη: Ενα βήμα πριν τις υπογραφές με το Μακεδονία TV

Σε ολική επαναφορά ετοιμάζεται όπως όλα δείχνουν το Mακεδονία TV σύμφωνα με πληροφορίες του tinasmess.gr. Δεν είναι μόνο η...

Oλες οι λεπτομέρειες της εκπομπής της Τατιάνας στον ALPHA και η ημερομηνία της πρεμιέρας

Δεν πέρασε μια εβδομάδα από τη στιγμή που ανακοινώθηκε το γεγονός ότι η Τατιανα Στεφανίδου ανήκει στο δυναμικό του...

Τo αυριανό πρόγραμμα των μαθητών στην ΕΡΤ2

Από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 09:00 έως τις 12:00, η εκπαιδευτική τηλεόραση του υπουργείου Παιδείας, που απευθύνεται σε μαθητές της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, μεταδίδεται από την ΕΡΤ2, προσαρμοσμένη στις ιδιαίτερες ανάγκες...
- Advertisement -
- Advertisement -

Μπορεί επίσης να σας αρέσειΣΧΕΤΙΚΑ
Συνιστάται σε εσάς