Τεχνική εκπαίδευση συνεργατών στην ΕΔΑ Αττικής με θέμα την χωροθέτηση μετρητών

-

- Advertisment -.
- Advertisement -

Στις 7 και 9 Οκτωβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Εκπαιδευτικού Κέντρου της Εταιρείας Διανομής Αερίου Αττικής (ΕΔΑ Αττικής) ειδικό τεχνικό σεμινάριο με θέμα «Χωροθέτηση Μετρητών».

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, το σεμινάριο παρακολούθησαν οι εξουσιοδοτημένοι συνεργάτες της Εταιρείας, οι οποίοι εκπαιδεύτηκαν στις τεχνικές και μεθόδους τοποθέτησης μετρητών σε κτίρια προκειμένου να επιτυγχάνεται η βέλτιστη και η επεκτάσιμη εγκατάσταση φυσικού αερίου.

Εισηγητής του σεμιναρίου ήταν το στέλεχος της ΕΔΑ Αττικής κα Γεωργία Μανίκα, Επικεφαλής Μηχανικός, ενώ στον διάλογο που επακολούθησε συμμετείχαν οι κ.κ. Δημήτριος Παπακώστας, Γενικός Διευθυντής, Ιωάννης Ντρούκας, Διευθυντής Ανάπτυξης Υποδομών, και η κα Ιωάννα Ανανιάδου, Διευθύντρια Εκπαίδευσης, Έρευνας & Ανάπτυξης.

Το σεμινάριο αυτό είναι το πρώτο μιας σειράς ειδικών εκπαιδεύσεων για τους συνεργάτες της ΕΔΑ Αττικής και εκτελέστηκε εξ ολοκλήρου με ανθρώπινους και υλικοτεχνικούς πόρους της Εταιρείας στις ειδικές εγκαταστάσεις εκπαίδευσης.

Όπως δήλωσε η Διευθύντρια Εκπαίδευσης και Έρευνας & Ανάπτυξης της ΕΔΑ Αττικής κα Ιωάννα Ανανιάδου, «η Εταιρεία μας δίνει πολύ μεγάλη σημασία στους συνεργάτες και πελάτες της και προσπαθεί να βοηθήσει στην κοινή προσπάθεια όλων για τη γρήγορη, ασφαλή και αποδοτική διάδοση του φυσικού αερίου στο Νομό Αττικής και στη χώρα μας».

Να σημειωθεί ότι η ΕΔΑ Αττικής προγραμματίζει την ίδρυση και λειτουργία Ακαδημίας Φυσικού Αερίου προκειμένου να συμβάλει στην εκπαίδευση και πιστοποίηση όλων όσων ασχολούνται ή σκοπεύουν να εργαστούν στον πολλά υποσχόμενο κλάδο του φυσικού αερίου.

- Advertisement -
- Advertisement -

Τελευταία άρθρα

Αλλαγές στο Happy Day από τη νέα σεζόν {video}

Με αλλαγές θα ξεκινήσει η νέα σεζόν για το Ηappy Day το οποίο μπαίνει αισίως στην 8η σεζόν του....

Η κατάρα των Πρίσλεϊ συνεχίζεται. Νεκρός ο εγγονός του Ελβις

Ο εγγονός του Έλβις Πρίσλεϊ Μπέντζαμιν Κίο, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 27 ετών, σύμφωνα με όσα δήλωσε...

Πέθανε η σύζυγος του Τζον Τραβόλτα σε ηλικία 57 ετών

Πέθανε σε ηλικία 57 ετών η σύζυγος του Τζον Τραβόλτα, Κέλι Πρέστον, από καρκίνο του μαστού. Όπως έγραψε ο διάσημος...

Αυτός είναι ο νέος συνεργάτης της Ελεονώρας Μελέτη

Χθες μόλις έγιναν οι επίσημες ανακοινώσεις για τη νέα εκπομπή που θα παρουσιάζει από Σεπτέμβριο η Ελεονώρα Μελέτη στον...
- Advertisement -
- Advertisement -

Μπορεί επίσης να σας αρέσειΣΧΕΤΙΚΑ
Συνιστάται σε εσάς