Τέλος το “Δικαστήριο της μόδας”! Ονόματα φωτιά στο “Just the 2 of us”

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου

Ο κύβος ερρίφθη! Ναι στο “Just the 2of us” όχι στο “Δικαστήριο της μόδας” είπαν τελικά από το OPEN. Ετσι, η Μαρία Μπακοδήμου μένει με ένα κόνσεπτ προς το παρόν. Αιτία δεν είναι μόνο οι αιτήσεις συμμετοχής που ήταν κάτω των προδιαγραφών που είχαν θέσει, αλλά και ένα γενικότερο πάγωμα από πλευράς καναλιού από τη στιγμή μάλιστα που στον αέρα θα βγει το My style rocks στον ΣΚΑΪ.

Οσο για το τάλεντ σόου τραγουδιού θα βγει στον αέρα στο β’ μέρος της σεζόν και έχουν αρχίσει ήδη οι οντισιόν και τα κάστινγκ. Η επιτροπή θα είναι από τρία έως και τέσσερα άτομα. Θα είναι ζωντανό και θα προβάλλεται κάθε Σάββατο βράδυ από τις 9 έως και τις 12 με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη και παίκτες από όλα τα κανάλια όχι μόνο από το OPEN.

Οσο για την κριτική επιτροπή συζητάνε πολλά άτομα και την άλλη εβδομάδα αναμένεται να γίνουν δοκιμαστικά. Ανάμεσα στα ονόματα που έχουν ακουστεί θα είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για μια θέση στην επιτροπή, η Ευαγγελία Αραβανή. Επίσης, θέλουν πολύ και μιλάνε με τον Νίκο Καρβέλα ενώ πρόταση δέχθηκε και ο Σταμάτης Κραουνάκης αλλά τελικά δεν τα βρήκαν στα χρήματα.

- Advertisement -

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *