Τέλος η Νικολέττα Ράλλη από την τηλεόραση. Της έκοψαν οριστικά την εκπομπή

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου
ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΡΑΛΛΗ

Τίτλους τέλους οριστικά έριξε η εκπομπή του ΟPEN “Αυτό είναι Σαββατοκύριακο” με παρουσιάστρια την Νικολέττα Ράλλη.

Οπως πρώτο σας ενημέρωσε πριν από μερικές μέρες το tinasmess.gr, υπήρχαν θέματα με την εταιρεία παραγωγής όλο αυτό το διάστημα με αποτέλεσμα αφενός οι εργαζόμενοι να παραμένουν απλήρωτοι το τελευταίο δίμηνο για Φεβρουάριο και Μάρτιο και αφενός η εκπομπή να μην βγήκε στον αέρα τα τελευταία δυο Σαββατοκύριακα, οπότε και έγινε η επανεκκίνηση της ψυχαγωγίας στο κανάλι της Παιανίας, ενώ το OPEN την είχε συμπεριλάβει κανονικά στο πρόγραμμα.

Μόλις την περασμένη Παρασκευή μάλιστα ενημερώθηκαν και όλοι οι εμπλεκόμενοι από την εταιρεία παραγωγής ενώ καταβλήθηκαν και τα δεδουλευμένα του Φεβρουαρίου και ένα κομμάτι από τον Μάρτιο καθώς η εταιρεία του Φίλιππου Βρυώνη θεωρεί ότι επειδή ακριβώς η εκπομπή δεν ήταν στον αέρα μετά από απόφαση του σταθμού, χάθηκαν έσοδα και άρα δεν μπορεί να καταβληθεί ολόκληρος ο μισθός. Μαλιστα, η σταγόνα, που ξεχείλισε το ποτήρι σύμφωνα με την εταιρεία, είναι η απόφαση του OPEN να μην βγάλει εκπομπές το Πάσχα αλλά να παίξει ελληνική ταινία με αποτέλεσμα η κατάσταση ανάμεσα στα δυο μέρη να φτάσει στα άκρα. Οσο για το συμβόλαιο σε ισχύ του Βρυώνη για τη συγκεκριμένη ζώνη, παραμένει και θα ενεργοποιηθεί την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Ισως καθοριστικό ρόλο στην θλιβερή για τους εργαζόμενους κατάληξη αυτή έπαιξε το γεγονός ότι η εταιρεία μπήκε και αυτή στην επιλογή των influencers και του instagram και μάλλον γλυκάθηκε με αποτέλεσμα να επενδύσει τα social media και τους σταρ του.

- Advertisement -

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *