Τέλος η εκπομπή της Βανδή από το OPEN. Ποιο είναι το μέλλον της στο κανάλι;

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου

Δεν πρόλαβε ο Ηλιάς Μαμαλάκης να τα βάλει με το My Greece της Δέσποινας Βανδή θεωρώντας ότι δεν είναι μια εκπομπή μαγειρικής αλλά η ίδια επισκέπτεται μέρη της Ελλάδας και αγοράζει σουβενίρ και η εκπομπή του ΟPEN αποτελεί παρελθόν για το κανάλι. Φυσικά, η δήλωση του σεφ με το τέλος της εκπομπής που παρουσιάζει η Δέσποινα Βανδή δεν σχετίζεται καν, αν και το timing υπήρξε ο χειρότερος εχθρός της τραγουδίστριας και παρουσιάστριας.

Για να αφήσουμε όμως τις συμπτώσεις, το “My Greece” ολοκλήρωσε το ταξίδι του στο κανάλι της Παιανίας κι αυτό γιατί ολοκληρώθηκε ο αριθμός των επεισοδίων που είχαν εγκριθεί όπως και ανέφερε και η Αφροδίτη Γραμμέλη μέσα από το ρεπορτάζ της στο Pop up χθες. Αλλά κι αυτό να μην συνέβαινε ο κορωνοϊός και η απαγόρευση μετακίνησης από νομό σε νομό δεν θα άφηναν περιθώρια για κάτι διαφορετικό. Ηδη μάλιστα από την προηγούμενη εβδομάδα η εκπομπή προβάλλεται κάθε Σάββατο σε επανάληψη.

Ωστόσο, η Δέσποινα Βανδή προς το παρόν και συγκεκριμένα μέχρι το τέλος του χρόνου, δηλαδή τέλη Δεκεμβρίου που ρίχνει αυλαία και το J2US παραμονή Πρωτοχρονιάς ανήκει στο δυναμικό του OPEN και συγκεκριμένα στην εταιρεία παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη. Από τον Ιανουάριο και μετά, κάτι μου λέει πως όλα τα σενάρια είναι ανοικτά για την ίδια αναφορικά με το OPEN αφού δεν υπάρχει κάτι άλλο τουλάχιστον τηλεοπτικά.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *