Τέλος η Χριστίνα Λαμπίρη από το Μακεδονία TV! Ακυρώνεται η εκπομπή της προτού καν βγει στον αέρα

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου

Δεν πρόλαβε καλά καλά η εκπομπή να βγει στον αέρα και κόπηκε. Ο λόγος για το “Ο,τι πεις” της Χριστίνας Λαμπίρη που επρόκειτο την Δευτέρα να βγει στον αέρα όπως έγραφε το επίσημο δελτίο τύπου αλλά ούτε βγήκε, ούτε κανείς έδωσε την παραμικρή εξήγηση γι’ αυτό.

Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ ήταν γνωστό ότι υπήρξαν καταγγελίες στο ΕΣΡ με αφορμή την εν λόγω εκπομπή του Mακεδονία TV και την θεματολογία της που σχετίζεται με την άδεια του σταθμού. Οπως είχε γράψει το tinasmess εδώ και λίγες μέρες ανακοινώνοντας τα προβλήματα αλλά και την αναβολή της πρεμιέρας, ο πόλεμος των άλλων καναλιών ξέσπασε με αφορμή την εκπομπή της Λαμπίρη, η οποία δεν θα ήταν ψυχαγωγικού περιεχομένου όπως ορίζει η άδεια αλλά ενέπιπτε στην «ενημέρωση» καθώς στη θεματολογία της θα υπήρχαν θέματα από το χώρο του lifestyle αλλά και «καθημερινά κοινωνικά ζητήματα που μας απασχολούν» όπως χαρακτηριστικά ανέφερε το δελτίο τύπου του Ομίλου ΑΝΤ1.

Ετσι, πριν από λίγο η Χριστίνα Λαπίρη έκανε σχετική ανάρτηση που ευχαριστεί όλους τους συνεργάτες της εκπομπής και την εταιρεία παραγωγής Foss γι αυτό το σύντομο ταξίδι, καθώς η εκπομπή τελικά σύμφωνα με πληροφορίες μου δεν πρόκειται να βγει στον αέρα του Μακεδονία TV καθώς όπως τους εξήγησαν τα στελέχη του σταθμού δεν υπάρχει μπάτζετ, πόσω μάλλον του ΑΝΤ1 όπως θα συμβεί με την περίπτωση της Φάρμας. Παρόλα αυτά και δελτίο τύπου βγήκε με τους συμμετέχοντες στην εκπομπή αλλά και ημερομηνία πρεμιέρας που ωστόσο ουδέποτε τηρήθηκε, αλλά και σκηνικά είχαν ετοιμαστεί από την εταιρεία παραγωγής. Πάντως, ίσως είναι από τις λίγες φορές στην ιστορία της τηλεόρασης που μπορει μια εκπομπή να μην βγαίνε ποτέ στον τηλεοπτικό αέρα αλλά όλοι οι εμπλεκόμενοι πληρώνονται για όλο το διάστημα που δούλεψαν γι’ αυτήν και αυτό μόνο άξιο συγχαρητηρίων είναι ειδικά  τις εποχές αυτές που ζούμε.

Δείτε την ανάρτηση της Χριστίνας Λαμπίρη στα social media μαζί με όλους τους συνεργάτες της:

- Advertisement -

Αξίζει να σημειωθεί ότι πέρσι τέτοια εποχή η Χριστίνα Λαμπίρη ετοιμαζόταν για πρεμιέρα στο MEGA αλλά ουδέποτε αυτή έγινε, ωστόσο, εκείνη την φορά δεν είχε φύγει δελτίο τύπου από τον σταθμό.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *