Τέλος από το δελτίο λόγω χαμηλών ποσοστών!

-

- Advertisement -

Παρελθόν αποτελεί από το μεσημεριανό δελτίο του STAR μετά από δυο χρόνια η Ελένη Τσαγκά. Η δημοσιογράφος που δεν κατάφερε να φέρει τα αναμενόμενα αποτελέσματα από πλευράς ποσοστών τηλεθέασης αναζητά το νέο αντικείμενό της μέσα στο κανάλι της Ν. Κηφισιάς, ύστερα από συνάντηση που είχε με την Γενική Διευθύντρια Ειδήσεων κ. Μάρα Ζαχαρέα.

- Advertisement -

Σημαντικό ρόλο στην απόφαση αυτή έπαιξε το γεγονός ότι ο μέσος όρος του μεσημεριανού  δελτίου ήταν για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν από τον Σεπτέμβριο 2019 έως και τον Ιούνιο 2020 11,8% για το σύνολο του κοινού και 12,3% για το νεανικό κοινό 18-54, την ίδια ώρα που το κεντρικό δελτίο ειδήσεων με την Μάρα Ζαχαρέα σημειώνει πρωτιά για το ίδιο διάστημα.

Αυτό το διάστημα αναζητείται η ή ο αντικαταστάτης της που δεν αποκλείεται να είναι και εντός καναλιού. Από το δελτίο αποχωρεί, επίσης, και ο έως τώρα αρχισυντάκτης του Αλέξης Παπακωνστατίνου, ως επίσης υπεύθυνος για την πτωτική πορεία του. Και αυτός όπως και η Ελένη Τσαγκά θα αναλάβουν άλλα καθήκοντα στο κανάλι.

- Advertisement -

Τελευταία άρθρα

Aυλαία για πολυσυζητημένη εκπομπή του ΑΝΤ1

Αυλαία πέφτει στα τέλη Μαρτίου για μια από τις εκπομπές του ΑΝΤ1 που η αλήθεια είναι ότι έγιναν προσπάθειες...

Βινύλιο: Η πρεμιέρα και η ανατροπή στην ώρα μετάδοσης της εκπομπής

Για πρεμιέρα ετοιμάζεται μετά από πολλές καθυστερήσεις το "Βινύλιο" στο OPEN. Η δεύτερη εκπομπή του Αντώνη Κανάκη και της...

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ: Σήμερα γάμος γίνεται στο Διαφάνι – Πλούσιο φωτογραφικό υλικό από το σημερινό επεισόδιο

Ο γάμος της Ελένης και του Λάμπρου, στις Άγριες Μέλισσες, είναι γεγονός και οι φωτογραφίες από αυτόν είναι ονειρικές....

Νέα COSMOTE TV: 1 χρόνος λειτουργίας για τη Νο1 ελληνική streaming υπηρεσία

Έναν χρόνο λειτουργίας συμπλήρωσε η Νέα COSMOTE TV, η οποία με πάνω από 240 χιλιάδες νοικοκυριά  να έχουν πρόσβαση...
- Advertisement -
- Advertisement -

Μπορεί επίσης να σας αρέσειΣΧΕΤΙΚΑ
Συνιστάται σε εσάς