Τελικά συνεχίζει το «Γεια Σου» της Μαρίας Μπακοδήμου;

team
team
μπακοδημου

Από σαράντα κύματα πέρασε η εκπομπή “Γεια σου” της Μαρίας Μπακοδήμου καταφέρνοντας τελικά να ανεβάσει αισθητά τα νούμερα τηλεθέασής του.

Αυτό, σύμφωνα με το “Secret” των “Παραπολιτικών” βάζει σε σκέψεις τον ΣΚΑΪ. Πιο συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει ότι το κανάλι του Φαλήρου εξετάζει το ενδεχόμενο διατήρησής της εκπομπής “Γεια σου” και για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Μαρία Μπακοδήμου βρέθηκε μέσα από μία δαιδαλώδη συνθήκη στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου στον ΣΚΑΪ. Η παρουσιάστρια, μετά από αρκετά χρόνια παρουσίασης του “Power Of Love”, τηλεπαιχνιδιών όπως το “Style me Up” και φυσικά μετά τη συμμετοχή της στην κριτική επιτροπή των “Ελλάδα έχεις ταλέντο” και “Just The 2 Of Us”, είχε αποδεχθεί την πρόταση του καναλιού του Φαλήρου να παρουσιάσει την καθημερινή ψυχαγωγική εκπομπή που θα αντικαθιστούσε το “Love it” με την Ιωάννα Μαλέσκου. Η ηχηρή έλευση της Φαίης Σκορδά όμως στο δυναμικό του ΣΚΑΪ και η δημιουργία της εκπομπής “Πρωινό μας” στη ζώνη 10:00-12:00 ανέτρεψε τα σχέδια (και τη συμφωνία της), εκτοπίζοντας το νέο της τηλεοπτικό εγχείρημα αρχικά στη μεσημεριανή ζώνη Σάββατου και Κυριακής και μετέπειτα στην πρωινή μιας και οι μετρήσεις τηλεθέασης, απέναντι από τη Ναταλία Γερμανού, ήταν απογοητευτικές.

Να επισημάνουμε πάντως πως η συμφωνία της Μαρίας Μπακοδήμου με τον ΣΚΑΪ -και όχι κάποια εταιρία παραγωγής όπως συνέβαινε με τις προηγούμενες συνεργασίες της- αφορούσε και το ενδεχόμενο παρουσίασης μιας late night εκπομπής, κάτι που δεν βγήκε ποτέ στον τηλεοπτικό αέρα.

- Advertisement -

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *