Ταξί με τον Διονύση Ατζαράκη – Πότε κάνει πρεμιέρα στο OPEN;

team
team

Το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι “ΤΑΞΙ” με τον Διονύση Ατζαράκη πατάει γκάζι… για δεύτερη χρονιά στο OPEN και κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στις 14:45. Ο Διονύσης Ατζαράκης κάθεται στο τιμόνι και υπόσχεται ανεπανάληπτες διαδρομές με πολύ χιούμορ, κέφι και πολλά μετρητά.

Ποτέ δεν ξέρεις πότε θα πετύχεις το “ΤΑΞΙ” στον δρόμο. Οι ανυποψίαστοι “πελάτες” που θα κάνουν σήμα στο “ΤΑΞΙ” και θα πέσουν πάνω στον Διονύση, όχι μόνο δε θα πληρώσουν για τη διαδρομή τους, αλλά θα έχουν και την ευκαιρία να κερδίσουν πολλά χρήματα από αυτή την κούρσα.

Ο Διονύσης ξεκινάει τις ερωτήσεις και οι παίκτες απαντάνε έχοντας στη διάθεσή τους δύο βοήθειες. Αυτή του τηλεφώνου και την πολύ σημαντική βοήθεια του “σοφού παππού του Διονύση”, ο οποίος είναι σχεδόν παντογνώστης σαν τον εγγόνο του.
Όσο απαντάνε σωστά, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, το “ΤΑΞΙ” προχωράει προς τον προορισμό του και ποσά ανεβαίνουν. Αν όμως κάνουν τρία λάθη, έρχεται η ώρα της αποβίβασης. Ο Διονύσης τραβάει χειρόφρενο και τους αποχαιρετά με βαριά καρδιά.

Αν όμως τα καταφέρουν και φτάσουν στον προορισμό τους, όχι μόνο κερδίζουν το ποσό που έχουν μαζέψει αλλά έχουν και μία μοναδική ευκαιρία για να τα διπλασιάσουν.

- Advertisement -

“ΤΑΞΙ” με τον Διονύση Ατζαράκη. Πρεμιέρα Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στις 14:45.

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *