Τατιάνα Στεφανίδου: Η αλλαγή στη θεματολογία, οι παρεμβάσεις του ΣΚΑΪ και τα ποσοστά τηλεθέασης

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου
ΤΑΤΙΑΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ
ΤΑΤΙΑΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ

Mπορεί να ξεκίνησε δειλά αλλά σιγά σιγά η Τατιάνα Στεφανίδου φαίνεται πως βρίσκει τον εαυτό της στη μεσημεριανή ζώνη του ΣΚΑΪ έστω και αν χρειάστηκε να περάσει από 40 κύματα. Βλέπετε το κανάλι είχε πάρει την απόφαση να διαφοροποιήσει τη θεματολογία της εκπομπής από αυτό που ήταν η ταυτότητα της “Τάτι”, τα κοινωνικά δηλαδή θέματα και να στραφεί προς το λάιφ στάιλ. Το εγχείρημα φυσικά στέφθηκε από απόλυτη αποτυχία και ευτυχώς που στο κανάλι το κατάλαβαν εγκαίρως και άλλαξαν πολύ γρήγορα ρότα.

Ετσι, οι εντολές εκ των άνωθεν ήταν να κάνει αυτό που πραγματικά ξέρει καλά, όπως και βλέπουμε να γίνεται τις τελευταίες εβδομάδες με αποκορύφωμα φυσικά την ιστορία με την άγνωστη διαθήκη της Νανάς Καραγιάννη που υπήρξε και μια πολύ μεγάλη επιτυχία της εκπομπής “Μαζι σου”. Η Τατιάνα άλλωστε όσοι την γνωρίζουν καλά ξέρουν ότι είναι ένας ακούραστος στρατιώτης που και θα δουλέψει σκληρά αλλά και στο τέλος θα βρει την άκρη… Και φαίνεται να την βρίσκει φέρνοντας την εκπομπή στα μέτρα της ακόμα κι αν η ομάδα που την πλαισιώνει πια δεν είναι αυτή που ήταν πέρσι ούτε σε αριθμό αλλά ούτε και σε πρόσωπα…

Το νεανικό κοινό παραμένει φυσικά η αχίλλειος πτέρνα της αλλά το σύνολο τη φέρνει συνεχώς πιο ψηλά. Για παράδειγμα, χθες πρωτιά στο σύνολο χτύπησε η Ναταλία Γερμανού με 17,9% ενώ η Τατιάνα Στεφανίδου βρέθηκε στη 2η θέση με 15,3% ενώ η Αννίτα Πάνια στην 3η με 7,7%. Οσο για το νεανικό κοινό ο μεγάλος νικητής ήταν το “Καλύτερα δε γίνεται!” με 18,2%,  ενώ το “Μαζί σου” έκανε μονοψήφια με 9,1% και το “Αννίτα κοίτα” 7,8%.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *