Τανιμανίδης – Μαυρίδης: Επανένωση με ταξιδιωτική εκπομπή στον ANT1;

team
team

Ύστερα από πολλά χρόνια Σάκης Τανιμανίδης και Γιώργος Μαυρίδης φαίνεται πως αποκατέστησαν την… πληγωμένη φιλία τους ενώ υπάρχει πλέον σοβαρή πιθανότητα να τους δούμε να ενώνονται ξανά και σε επαγγελματικό επίπεδο!

Θυμίζουμε ότι οι δύο κολλητοί φίλοι έφτασαν στο σημείο να μην… μιλιούνται λίγο μετά την ολοκλήρωση της εκπομπής «World Party» η οποία σημείωσε μεγάλη επιτυχία, αποτελώντας παράλληλα πόλο έλξης για αναρίθμητους νέους που σίγουρα θα ήθελαν να βρίσκονται στην θέση των παρουσιαστών!

Πριν λίγες ημέρες ο Γιώργος Μαυρίδης ανέβασε την πρώτη φωτογραφία, ύστερα από πολλά χρόνια, μαζί με τον Σάκη Τανιμανίδη η οποία μάλιστα συγκέντρωσε πληθώρα από like! Η λεζάντα απλή και περιεκτική «You Only Live Once», με τα σενάρια να έχουν πάρει φωτιά! Σύμφωνα με πληροφορίες ο Σάκης Τανιμανίδης, εκτός από τον δεύτερο κύκλο του Dragon’s Den o οποίος είναι δεδομένος, ετοιμάζει και μια δεύτερη εκπομπή στον ANT1 τη νέα σεζόν.

Εδώ, λοιπόν, έρχεται και ‘κουμπώνει’ ο Γιώργος Μαυρίδης, κάτι που αποτελεί και διακαή πόθο πολλών τηλεθεατών που ανυπομονούν για την τηλεοπτική επιστροφή των δύο φίλων!

- Advertisement -

Πηγή: youfly.com – Χρήστος Χρήστου

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *