Τα χρήματα της Μπάρκα, τα προβλήματα της Λυμπεράκη και στη μέση ο Λιάγκας

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου

Περίοδος ζημώσεων αυτή που διανύουμε και με πολύ παρασκήνιο θα έλεγα που ενίοτε όταν οι συνθήκες το ευνοούν γίνεται προσκήνιο. Αλλά σαν πολύ να σας τα έμπλεξα και επειδή κάποιοι μου θυμήσατε ότι έχουμε καιρό να παίξουμε Ping pong αποφάσισε να μην το καθυστερήσω άλλο. PING Τι κι αν η Βασω Λασκαράκη που δεν πήρε την 30αρούμπα που ζήτησε για να γίνει παρουσιάστρια και κατέληξε στην Κρήτη, υπάρχουν άλλες που και δη ηθοποιοί που θα το έκαναν ακόμα κι αν χρειαζόταν να πληρώσουν από την τσέπη τους ή εν πάση περιπτώσει να το κάνουν με πολύ λίγα χρήματα – για πρώτα βιολιά εννοώ – τύπου 1.500 ευρώ. Κι επειδή μου αρέσει πάντα να μιλώ με διευθύνσεις και ονόματα, αφού στο MEGA δεν κατάφεραν να πείσουν την Βίκυ Σταυροπούλου – η οποία ήταν ήδη καπαρωμένη και μάλιστα με πολλά… μηδενικά από τον Νίκο Κοκλώνη – βολεύτηκαν με τον… κλώνο της, την κόρη της, δηλαδή, Δανάη Μπάρκα. Η τελευταία μάλιστα μαθαίνω ότι δουλεύει πολύ για να πετύχει αλλά καμιά φορά δεν είναι αρκετό. Ηδη τα δοκιμαστικά έχουν πάρει φωτιά στα κεντρικά του ΜΕGA με την Ελιάνα Χρυσικοπούλου να έχει καθοριστικό ρόλο – από τη στιγμή που είναι και το πιο γνωστό πρόσωπο – από όσα είμαι σε θέση να γνωρίζω μέχρι στιγμής. Ελπίζω αυτή τη φορά η εκπομπή να δουλευτεί περισσότερο για να μην πάθει… “Μίνι καύσωνα”.

PONG Δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα με την Νίκη Λυμπεράκη στο OPEN. Εκείνη ναι μεν βρίσκεται σε άδεια εγκυμοσύνης και σφυρίζει αδιάφορα λέγοντας ότι με τον Χρήστο Παναγιωτόπουλο η συνεργασία τους είναι άψογη αλλά το ρεπορτάζ αλλά λέει. Ο νέος Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του σταθμού έχει άλλα σχέδια για το κεντρικό δελτίο και κατά συνέπεια για την ανκοργούμαν που έχει για ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο με το κανάλι. Η πρόταση που της έκανε είναι να παραμείνει στο δελτίο ως σχολιάστρια και να έχει και τη δική της εβδομαδίαια εκπομπή πράγμα που δεν φαίνεται να έχει γίνει αποδεκτό από την ίδια η οποία περιμένει να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Μάλιστα, κάποιοι μιλούν και για το πρόσωπο που έχει ήδη βρεθεί για τη θέση της στο δελτίο και είναι επίσης γυναίκα, αλλά πρώτα πρέπει να δουν τι θα κάνουν με το συμβόλαιο της Λυμπεράκη το οποίο σπάει μεν, αλλά με αρκετά μηδενικά που πρέπει να καταβάλει το κανάλι.

PING Τώρα, πάντως, που είπα για συμβόλαιο θυμήθηκα τον Γιώργο Λιάγκα. Τι να κάνει άραγε αυτή η ψυχή; Να φωτογραφήθηκε για τη νέα σεζόν; Ως τι; αναρωτιούνται κάποιοι. Πάντως, επειδή ο ίδιος δεν φαίνεται διατεθειμένος να λυθεί το συμβόλαιο κοινή συναινέσει, ο ΣΚΑΪ δεν προτίθεται να τον πληρώσει κι αυτός μετά να πάει να βγει σε άλλο κανάλι. Αρα για μια ακόμη φορά ο “πάγκος” φαντάζει η καλύτερη λύση, εκτός αν την τελευταία στιγμή βρεθεί κάτι άλλο…

PONG Την πύλη του Ραδιομέγαρου της ΕΡΤ πέρασε την Παρασκεύη η Αλεξάνδρα Καϋμένου, άρτι αποχωρήσασα από την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη. Η δημοσιογράφος μάλιστα συναντήθηκε με τον ίδιο τον Πρόεδρο της ΕΡΤ και αν κρίνω από το γεγονός ότι την είδε ο ίδιος προσωπικά μάλλον πάει για δική της εκπομπή τουλάχιστον!

- Advertisement -

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *