Τα πάνω κάτω στην εκπομπή του ΣΚ του ΣΚΑΪ – Ολες οι αλλαγές της τελευταίας στιγμής

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου
ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ

Μπορεί να έχουν απομείνει μόνο λίγες μέρες για την πρεμιέρα της νέας εκπομπής του ΣΚ με τον Δημήτρη Καμπουράκη και ακόμα δεν έχει έρθει το επίσημο δελτίο τύπου. Ευτυχώς έγινε η φωτογράφιση. Αιτία είναι οι συνεχείς αλλαγές στα πρόσωπα και φυσικά οι ατελείωτες πρόβες για να λυθούν οι νεόκοπες παρουσιάστριες και φυσικά να δέσει η ομάδα. Μάλιστα, ενώ είχε αποφασιστεί ότι ο Δημήτρης Καμπουράκης θα λέει την πρώτη καλημέρα με τον Γιώργο Ευγενίδη τελικά δίπλα στον Καμπουράκη θα βρεθεί μια γυναίκα.

Αυτή δεν είναι άλλη από την Λένα Φλυτζάνη που σας είχε ανακοινώσει πρώτο το youfly.com ότι θα συμμετέχει στην εκπομπή. Τελικά, θα παρά συμμετέχει αφού από ότι φαίνεται θα είναι το δεύτερο… βιολί στο “Σαββατοκύριακο παρέα”, όπως άλλωστε θα τιτλοφορείται η εκπομπή. Οσο για τον Γιώργο Ευγενίδη, την Δέσποινα Τσόκου αλλά και τον Γιώργο Τσελίκα θα μπαινοβγαίνουν στην εκπομπή ανάλογα με τη θεματολογία.

Μέχρι και την ώρα που μιλάμε οι πρόβες συνεχίζονται με αμείωτη ένταση σε μια προσπάθεια να δέσει η ομάδα και να είναι έτοιμη να βγει στον αέρα αυτό το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου στις 10.00. Το περιεχόμενο θα είναι κατά βάση ενημερωτικό αλλά η εκπομπή θέλει από όσο μπορώ να καταλάβω να κάνει ανοίγματα και στο πιο εναλλακτικό περιεχόμενο χωρίς να επιδιώκουν να γίνουν Μάνεσης απέναντι από τον Μάνεση.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *