Τα νέα για την έκβαση της υγείας του Δημήτρη Σταρόβα!

team
team

Ο κ. Μιχάλης Γιαννάκος δήλωσε αναφορικά με τον Δημήτρη Σταρόβα:

«Συνομίλησα με συνάδελφους στο Τζάνειο, μου είπαν ότι η κατάσταση της υγείας του εξελίσσεται ομαλά, είναι πολύ καλά, κάνει βόλτες στον διάδρομο. Είναι ευδιάθετος, έχει αρχίσει να λέει λέξεις και εκφράσεις, γιατί είχε πρόβλημα στην ομιλία. Είναι αισιόδοξοι οι γιατροί, είναι καλά και όλα θα πάνε καλά. Και θα βγει υγιέστατος. Θα τον παραδώσουμε στους θαυμαστές του υγιέστατο».

Και συμπλήρωσε: «Γίνεται προσπάθεια με την ομιλία που υπάρχει πρόβλημα, αλλά τώρα είναι καλύτερα τα πράγματα. Κάνει μια ολοκληρωμένη θεραπευτική αγωγή. Είχε ελαφρύ ισχαιμικό επεισόδιο που θα μπορούσε να του αφήσει βλάβες. Δεν του άφησε καμία βλάβη, μιλάει και περπατάει, είναι ευδιάθετος. Είχε ένα μικρό πρόβλημα στην ομιλία αλλά θα διορθωθεί και αυτό».

Όσα δήλωσε στο «Πάμε Δανάη» η σύντροφος του καλλιτέχνη:

- Advertisement -

«Δύο είναι τα στοιχήματα. Η υψηλή πίεση και η ομιλία. Το πρώτο είναι στα χέρια των γιατρών και το δεύτερο με την βοήθεια της λογοθεραπείας το παλεύει απίστευτα και ο ίδιος. Αισιοδοξούμε και για τα δυο», τόνισε η Άννα Σταθάκη.

 

πηγή: https://www.gossip-tv.gr/showbiz/story/818454/starovas-kanei-voltes-sto-diadromo-tou-nosokomeiou-einai-evdiathetos-leei-lekseis-kai-ekfraseis

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!