Τα απίστευτα καρφιά από Καινούργιου – Κουτσελίνη στον Γιώργο Λιάγκα! Δείτε όλες τις λεπτομέρειες…

team
team

Εκτός εαυτού και μάλιστα δις βγήκε η Κατερίνα Καινούργιου, το πρωινό της Πέμπτης, κατά τη διάρκεια των δυο συνδέσεων με τον δικηγόρο Ανδρέα Θεοδωρόπουλο για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό. Έχοντας κλείσει το τηλέφωνο την πρώτη φορά, ο δικηγόρος επανήλθε στην πρωινή εκπομπή διευκρινίζοντας αρχικά πως ουδέποτε έκλεισε ο ίδιος τη σύνδεση.

Όταν όμως ο κ. Θεοδωρόπουλος επέμεινε στην τοποθέτηση για τον Πέτρο Κουσουλό, η παρουσιάστρια της εκπομπής Super Κατερίνα δεν μπόρεσε να διαχειριστεί τον εκνευρισμό της και απασφάλισε κατά πάντων!

Ειδικότερα, η Κατερίνα Καινούργιου σημείωσε σε πολύ έντονο ύφος πως «δεν θα υποδείξετε τι θα πω εγώ στην εκπομπή! Δεν θα μου το υποδείξετε! Γιατί μπορεί και γω να πω και άλλα σήμερα, που δεν έχουν σχέση. Γιατί βγαίνουν και συνάδελφοι και λένε ότι έχουν στην κατοχή τους φωτογραφίες. Θα το πω, δεν κατάλαβα».

«Δεν έχουμε δει και δεν θέλουμε να δούμε αυτές τις φωτογραφίες. Έχω στο οικογενειακό μου περιβάλλον κορίτσια 12 χρονών που έχουν ύψος 1.80. Τι σημαίνει αυτό; Ο νόμος είναι από τις φωτογραφίες» συμπλήρωσε, στη συνέχεια, η Κατερίνα Καινούργιου στη Super Κατερίνα του Alpha.

- Advertisement -

Χειμαρρώδης ήταν και η Ζήνα Κουτσελίνη και οι συνεργάτες της, το μεσημέρι της Πέμπτης, σχετικά με την δικογραφία της υπόθεσης της 12χρονης στον Κολωνό. Μάλιστα, τόσο η ίδια η παρουσιάστρια όσο και η υπόλοιπη ομάδα στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα φωτογράφισαν πολλάκις τον Γιώργο Λιάγκα για όσα είπε στον αέρα μια ημέρα νωρίτερα.

«Θα σας δώσω μια συμβουλή. Όσοι έχετε στα χέρια σας τη δικογραφία της 12χρονης και έχετε δει φωτογραφίες, αυτές που περιλαμβάνονται στη δικογραφια, το ότι κατέχει κάποιος αυτό το υλικό είναι ποινικό αδίκημα που δεν το εξαιρεί η δημοσιογραφική δεοντολογία. Παραμένει κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας. Σας το λέω συμβουλευτικά, επιτρέψτε μου, γιατί έχω χειριστεί τέτοιες υποθέσεις» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Δημητρίου

«Λέτε για τις φωτογραφίες που έγιναν αναφορές από συναδέλφους ότι τις έχουν δει. Να σας ρωτήσω κάτι εάν εσείς γνωρίζετε. Αυτές οι φωτογραφίες είναι στη δικογραφία;» αναρωτήθηκε αρχικά η Ζήνα Κουτσελίνη για να λάβει καταφατική απόκριση από τον δικηγόρο και να συμπληρώσει πως «εμείς δεν τις έχουμε δει και κάποια στιγμή χθες ρώτησα και τον Πέτρο Κουσουλό, είστε παρόντες όλοι, αν έχει κάτι από αυτές και μου είπε όχι. Γιατί, λέω, συνάδελφοι είναι με το κινητό και λένε ότι έχουν φωτογραφίες».

«Η αλήθεια είναι πως ο κάθε δημοσιογράφος στα χέρια του όλο το υλικό το δημοσιογραφικό, από που είναι η πηγή του καθένα αφορά στην ελευθερία του τύπου και όχι μόνο» υπογράμμισε, στο τέλος, η Ζήνα Κουτσελίνη στον αέρα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζίνα» στο STAR. «Αυτή την κουβέντα την κάνουμε, για να καταλάβει ο κόσμος, γιατί υπάρχουν δημοσιογράφοι και όχι μόνο ένας που έχουν πει δημόσια ότι στα χέρια τους την ώρα του ζωντανού έβλεπαν τις φωτογραφίες και φρίκαραν και δεν μπορούσαν να συνεχίσουν την εκπομπή στη συνέχεια. Άρα αυτοί που τις έχουν δει κανονικά διώκονται».

Αν και η Ζήνα Κουτσελίνη ουδέποτε κατανόμαστε τον Γιώργο Λιάγκα, σαφές είναι πως εννοεί τον ίδιο καθώς μια μέρα νωρίτερα έλαβε χώρα το παρόν συμβάν στον αέρα του Πρωινού του ΑΝΤ1.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *