Συνέβη χθες – Η Άντζελα Δημητρίου είχε απέναντί της την ίδια…

team
team

Τι κι αν βρισκόταν για μια ακόμα βραδιά στο J2US και στο πλάι του Παύλου Σταματόπουλου, η Άντζελα Δημητρίου θέλησε να πει έναν λόγο καλό στο Σπίτι με το MEGA για τον καλεσμένο της Ρούλας Κορομηλά. Ο λόγος για τον Αντύπα με τον οποίο και η λαίδη του λαϊκού τραγουδιού έχει μακρόχρονη προσωπική σχέση.

Έτσι, κατά τη διάρκεια της μουσικής βραδιάς στο Μεγάλο Κανάλι, ένα σύντομο απόσπασμα με πρωταγωνίστρια την Άντζελα Δημητρίου προβλήθηκε στον τηλεοπτικό αέρα. «Ρούλα μου αγαπημένη, καλησπέρα. Ξέρω ότι έχεις καλεσμένο σήμερα τον Αντύπα και θέλω να μιλήσω για αυτόν, να του ευχηθώ καλή επιτυχία σε ότι κάνει και φυσικά σε εσένα που ξέρεςι πόσο σε αγαπάω».

«Με τον Αντύπα έχουμε συνεργαστεί πάρα πολλές φορές. Η πρώτη μας συνεργασία ήταν πάρα πολλά χρόνια πίσω όπου ήταν ο Αντύπας, η Πίτσα Παπαδοπούλου, ο Καρουσάκης και εγώ. Μετά λοιπόν με τον Αντύπα συνεργαστήκαμε στο Lido, μετά στο Can Can και μετά στο Posidonio. Έχουμε περάσει πάρα πολύ ωραία με τον Αντύπα σε ότι έχουμε κάνει παρεά, τον ευχαριστώ πάρα πολύ μέσα από την καρδιά μου που με αγαπάει και τον αγαπάω πολύ. Τι άλλο να πω; Ένας είναι ο Αντύπας! Άραγε εσύ με αγαπάς;» σημείωσε χαρακτηριστικά η Άντζελα Δημητρίου για τον Αντύπα στο Σπίτι με το MEGA με την Ρούλα Κορομηλά το βράδυ του Σαββάτου.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *