Συναγερμός για την Τατιάνα στον ΣΚΑΪ;

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου

Μάχη δίνει η Τατιάνα Στεφανίδου καθημερινά στον ΣΚΑΪ να κρατήσει τους τηλεθεατές της, λες και κάτι ήξερε η “Τάτι” που στο παρελθόν είχε απορρίψει τη συγκεκριμένη ζώνη. Αλλά ας όψεται η ανάγκη. Η ίδια φυσικά είναι μεγάλη μαχήτρια αλλά και το κανάλι είναι καινούριο και δεν έχει παράδοση στο συγκεκριμένο είδος κοινωνικής εκπομπής και το κλίμα δεν είναι φιλικό για την παρουσιάστρια.

ΤΑΤΙΑΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ήδη λέγεται πως θα γίνουν κάποιες αλλαγές στο σκηνικό που δεν έχει υποστεί καμία μετατροπή από το EPSILON, ενώ έχει ζητηθεί να βοηθήσει και ο μηχανισμός των ειδήσεων με το να παρουσιάζονται και να προβάλλονται θέματα της εκπομπής από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού. Ωστόσο, αυτό το τελευταίο είναι και το δυσκολότερο από όλα καθώς ούτε ο ΣΚΑΪ είναι ένα συνηθισμένο κανάλι ως προς τις ισορροπίες του, αλλά ούτε και η Τατιάνα Στεφανίδου και η εκπομπή της χαίρουν της εκτίμησης των συναδέλφων του ενημερωτικού.

Από την άλλη, οι πιο αισιόδοξοι κάνουν λόγο για μια συμπαθητική πορεία της εκπομπής στους πίνακες τηλεθέασης. Άλλωστε, το κανάλι του Νέου Φαλήρου δεν έχει στο τσεπάκι του το νεανικό κοινό. Παράλληλα, λέγεται ότι η εκπομπή έφερε κοινά που ο ΣΚΑΪ δεν είχε ποτέ μέχρι τώρα, με αποτέλεσμα να έχουν κλειστεί μεγάλα διαφημιστικά πακέτα.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Τατιάνα δεν έχει συνηθίσει να χάνει και σίγουρα ετοιμάζει την αντεπίθεσή της καθώς ο μεγαλύτερος αντίπαλός της είναι η Ζήνα Κουτσελίνη στο STAR.

- Advertisement -

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *