Survivor: To καυτό παρασκήνιο της απόφασης του Τζέιμς – Τι γίνεται με τον Μπάρτζη;

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου
SURVIVOR

Eντονο είναι το παρασκήνιο που φαίνεται να συνοδεύει την χθεσινή οικειοθελή αποχώρηση του Τζέιμς από το Survivor, όπως σας αποκάλυψα και χθες. Μια αποχώρηση, μάλιστα, που εξέπληξε πολλούς και έσωσε κυριολεκτικά άλλους και οδήγησε σε ένα Συμβούλιο με μεγάλη διάρκεια, ένταση, διαφωνίες και πολλές εκπλήξεις που έκανε τον σταθμό να αλλάξει το τρέιλερ λίγες ώρες πριν την προβολή του επεισοδίου.

Συγκεκριμένα, ολα ξεκίνησαν όταν η παραγωγή του παιχνιδιού έκανε γνωστό στους παίκτες ότι το ριάλιτι περιπέτειας θα ολοκληρωθεί στις 17 Ιουλίου. Αν και η ημερομηνία του τελικού δεν είχε γίνει γνωστή επίσημα από τον ΣΚΑΪ, ωστόσο, με βάση το τι ίσχυε τα προηγούμενα χρόνια υπολογιζόταν ότι το παιχνίδι θα τελείωνε γύρω στις 27 Ιουνίου. Κι αυτό γιατί όλα τις προηγουμενες σεζόν ξεκινούσε τον Φεβρουάριου και τελείωνε στις αρχές Ιουλίου. Φέτος, ωστόσο, το Survivor ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2020 οπότε όλοι περίμεναν ότι θα τελείωνε πολύ νωρίτερα, το ίδιο και οι παίκτες. Ετσι, όταν η παραγωγή ανακοίνωσε τα σχέδια για παράταση της διάρκειας του παιχνιδιού μάλιστα με το αζημίωτο υπήρξαν αντιδράσεις. Αν και ο Ατζούν Ιλίτζαλι προσέφερε στους παίκτες περίπου 100% αύξηση των αποδοχων τους, ο Τζέιμς εμφανίστηκε και ζήτησε ένα άλλο ποσό προφανώς επηρεασμένος και από τον Τριαντάφυλλο για την αμοιβή του οποίου έχει γίνει πολύς λόγος και μέσα στο παιχνίδι. Τότε ο Τούρκος παραγωγός που δεν σηκώνει τέτοια, εκνευρίστηκε με αποτέλεσμα να μην δεχθεί την πρόταση του παίκτη και εκείνος να ζητήσει με τη σειρά του να αποχωρήσει. Μην ξεχνάμε ότι η δουλειά του Τζέιμς σχετίζεται με τον τουρισμό και δεν είχε περιθώριο να χάσει την τουριστική σεζον εφόσον κατάφερνε φυσικά να παραμείνει μέχρι τέλος στο παιχνίδι.

Πώς ενημερώθηκαν οι γονείς του Τζέιμς;

Τις φήμες που κυκλοφόρησαν χθες επιβεβαίωσε ουσιαστικά ο αδελφός του Τζέιμς με αναρτησή του στο instagram και λίγο αργότερα η αδελφή του. Ωστόσο, πώς είναι δυνατόν να ενημερωθούν οι συγγενείς του Τζέιμς ενώ εκεινος ουσιαστικά δεν είχε πάρει στα χέρια του κινητό όπως είμαι σε θέση να γνωρίζω; Σύμφωνα με πληροφορίες μου όταν ο Τζέιμς έκανε γνωστή την απόφασή του, επικοινώνησαν με την οικογένειά του από την παραγωγή και για να τους ενημερώσουν αλλά κυρίως σε μια προσπάθεια να τον μεταπείσουν. Αλλά φαίνεται πως όχι μόνο δεν τα κατάφεραν αλλά ήταν και οι άνθρωποι που ουσιαστικά διέδωσαν την είδηση σε χρόνο ΤΤ.

- Advertisement -

Και δεύτερη αποχώρηση;

Μάλιστα, η απόφαση του Τζέιμς είχε άμεσο αντίκτυπο και στην ψηφοφορία για αποχώρηση καθώς αν και ο Κόρο ήταν αυτός που αποχωρούσε από το παιχνίδι, τελικά σώθηκε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, δίνοντας άλλη τροπή στο παιχνίδι. Αλλά οι εκπλήξεις συνεχίστηκαν για την παραγωγή καθώς μετά τον Τζέιμς και ο Νίκος Μπάρτζη ζήτησε να φύγει από το παιχνίδι οικειοθελώς καθώς σε διαφορετική περίπτωση μένει μόνος χωρίς τον φίλο και συνοδοιπόρο του. Σύμφωνα με πληροφορίες μου χθες όλη την ημέρα γίνονταν προσπάθειες από την παραγωγή να του αλλάξουν γνώμη. Οι πληροφοριες από τους φιλους και το φαν κλαμπ του λένε ότι αποχώρησε τελικα λόγω κάποιου προβληματος στο γόνατο.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *