To νέο ριάλιτι μόδας του Open “Style me up” ετοιμάζεται να ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο με οικοδέσποινα την Μαρία Μπακοδήμου. Μάλιστα, ανακοινώθηκε κι επίσημα η κριτική επιτροπή από το κανάλι, η οποία θα απαρτίζεται από την Υβόννη Μπόσνιακ, τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον Γιάννη Λάσκο, όπως σας είχαμε ενημερώσει εδώ στο tinasmess. Στο παιχνίδι, όμως θα συμμετέχει ο γνωστός σε όλους Τρύφωνας Σαμαράς, ο οποίος αναλαμβάνει τον ρόλο του beauty expert.
Η Μαρία Μπακοδήμου θα υποδέχεται καθημερινά στο «Style Me Up» γυναίκες και άντρες που θέλουν να αλλάξουν την εμφάνισή τους, να αλλάξουν το στυλ τους και να δουν τον εαυτό τους να μεταμορφώνεται στην καλύτερη εκδοχή του.
Μαζί με τη Μαρία στο ρόλο της επιτροπής θα βρίσκονται επαγγελματίες από το χώρο της μόδας, οι οποίοι θα αναλάβουν το μεγάλο στοίχημα και θα βοηθήσουν τους παίκτες να πετύχουν την αλλαγή που ονειρεύονται.
Η Υβόννη Μπόσνιακ, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και ο Γιάννης Λάσκος έχουν έναν στόχο: Να εντοπίσουν τους παίκτες που επιθυμούν μια ριζική αλλαγή και να τους βοηθήσουν να πετύχουν τη «μεταμόρφωση» που ονειρεύονται.
- Advertisement -
Η διαδικασία για να ξεκινήσει κανείς την αλλαγή που τόσο θέλει είναι απλή: Οι παίκτες έχουν την ευκαιρία να μοιραστούν την ιστορία τους αλλά και τον λόγο που θέλουν να αλλάξουν στυλ, εμπνέοντας τους ειδικούς που θα αναλάβουν τη «μεταμόρφωσή» τους και θα τους δώσουν τα «φτερά» για να κάνουν μια νέα αρχή.
Ο κάθε ειδικός έχει μόλις λίγες ώρες στη διάθεσή του για να φέρει το τέλειο αποτέλεσμα και να αλλάξει την εμφάνιση του παίκτη με όποιες στιλιστικές παρεμβάσεις πιστεύει ότι χρειάζεται